22 mei koningswedstrijd Tevredenheid 1865

Foto: Pixabay License/Pixource

Nu de coronamaatregelen zijn opgeheven, gaat handboogsportvereniging Tevredenheid 1865 weer een koningswedstrijd organiseren.

Deze wordt gehouden op zondagmiddag 22 mei op de banen van Tevredenheid 1865 bij sportcafé ’t Vaartje. Het is mooi om te zien dat er weer groei zit in deze oudste vereniging van Dongen. Geleidelijk is er weer een toename van het ledenaantal. Voor iedereen is de koningswedstrijd een prima mogelijkheid om kennis te maken met deze traditionele sport. De entree is bovendien gratis.

Er hebben zich twaalf schutters aangemeld voor deze wedstrijd. Een mooi resultaat als je bedenkt dat er enkele jaren geleden nog maar weinig schutters over waren. Mogelijk dat de vereniging binnenkort weer een cursus gaat organiseren voor belangstellende voor deze nobele sport. Maar eerst de koningswedstrijd. De aanvang van de wedstrijd is om 13.30 uur. Dan volgt de eerste sessie op 18 meter. De serie op 25 meter wordt verwacht te starten om15.30 uur. Rond 17.00 uur zullen de wedstrijden afgelopen zijn. De prijsuitreiking in sportcafé ’t Vaartje zal dan omstreeks 20.00 uur plaatsvinden. De organisatie heeft veel zin in deze sportieve strijd. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Wil Jacobs: [email protected]. Zijn telefoonnummer is 0162-316351.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen