Sport en Bewegen ROC-Evenement bij DVVC.

Foto:

Twee ROC Sport en Bewegen-studenten organiseren een keigezellige middag bij DVVC. In het kader van de aankomende examens van de damesstudenten is een van de opdrachten een evenement te organiseren. De kandidaten moeten alles zelf regelen. Werving van deelnemers, vrijwilligers (trainers), sport- / spel en bewegingsactiviteiten, plaats waar het evenement kan plaatsvinden.

Dat laatste was zo gevonden: Sportpark Dongekant bij DVVC. Een van de organiserende studenten voetbalt al jaren bij de club en dus weet ze hoe er een sportfeestje gebouwd kan worden. Vanuit hun opleiding is het bedenken en uitwerken van de spel- en sportmomenten voor de twee ook geen probleem. Ze hebben dan ook al een super leuk gezellig en sportief programma in elkaar gezet waarbij ook gedacht is aan een hapje en drankje in de pauze.

Voor de werving van deelnemende kinderen voor hun examenwerk is een poster ontworpen. Misschien heb je hem al gezien in het dorp? Hij hangt bij verschillende supermarkten en winkeliers. De middag staat niet alleen open voor alle Dongense kinderen in de leeftijd van 6 t/m 14 jaar, maar ook voor kinderen uit de omliggende dorpen. Of je neefjes en nichtjes die toevallig op 22 mei op visite wilde komen. Samen een middagje sporten is weer eens wat anders dan op de bank hangen. De middag is helemaal gratis, het is alleen wel fijn wanneer Lonneke en Meri weten hoeveel kinderen ze kunnen verwachten.

Kom ook. Doe GRATIS mee!
Ben jij tussen de 6 en 14 jaar en wil je een super leuke zondagmiddag? Kom dan op zondag 22 mei naar Sportpark Dongekant, Sportlaan 4. De middag is geheel gratis! Inclusief drinken en kleine snack in de pauze. Aanvang 11.45uur. Einde van het evenement: 15.45uur.
Kom ook! Beleef een gezellige middag en neem spelenderwijs de zenuwen van een examen-evenement weg bij de organiserende studenten. Maak nieuwe vrienden en ontdek hoe leuk het is om te bewegen. Je bent van Harte Welkom. Laat weten dat je komt, met al je vrienden/vriendinnen, mail naar: [email protected]

Tot zondag 22 mei. Komen hoor! Lonneke en Meri kijken uit naar jullie komst. Het wordt een keileuke middag.

Reacties

Cookieinstellingen