4×4 voetbaltoernooi basisscholen gemeente Dongen nu al een succes!

Foto: Pixabay License/RoboMichalec

Drie Dongenaren opperden het plan om weer eens een voetbaltoernooi voor alle basisscholen uit de gemeente Dongen te gaan organiseren. Gijs Eskes, Ellen de Jong-Vonk en Remko de Jong, zijn apetrots. “Tot nu is de opkomst, zeg maar de inschrijvingen, een groot succes! De jeugd kan niet wachten tot het moment dat het 4×4 toernooi van start gaat.

Door Piet Scheepers

Dit naar aanleiding van de vele ludieke namen die zij voor hun team hebben opgegeven. Wij zijn dan ook de basisscholen zeer dankbaar voor hun medewerking.” Inmiddels hebben zich 45 teams aangemeld en staan twaalf vrijwilligers klaar om alles mee te begeleiden. Volgens de organisatoren is er nog ruimte voor een aantal teams. “Dus als je alsnog zin hebt om met je klasgenootjes een team aan te melden, dan kan dat nog. Het maakt niet uit of je jongen of meisje bent. Zelfs een mixed team is welkom. Inschrijven is vrij. Je hoeft alleen maar voor een begeleider te zorgen! Verder de naam van het team en welke groep je gaat spelen. Er is ook een prijsje verbonden aan de meest ludieke/leuke naam.”
Aanmelden gaat via: [email protected].

Eindtijd groep 1-2 aangepast naar 19.30 uur.
VV Dongen is de gastheer. Deze vereniging stelt hun accommodatie beschikbaar voor dit gemeentelijke basisscholen 4×4 toernooi. En als klap op de vuurpijl komt burgemeester Marina Starmans de prijzen uitreiken! Op 9 en 11 mei wordt vanaf 18.00 uur tot 20.00 uur gespeeld. Voor de jongste categorie, groep 1-2, eindigen de wedstrijden om 19.30 uur, zodat zij tijdig hun bedje weer kunnen opzoeken. Binnenkort ontvangen alle teams een toernooiboekje met daarin alle informatie over dit eerste 4×4 toernooi.

Dit geslaagde evenement moet een jaarlijks terugkerend 4×4 toernooi worden. De organisatie hoopt op veel toeschouwers. Ouders, grootouders en overige supporters zijn welkom. De kantine is open vanaf 17.00 uur voor een lekker bakkie koffie of iets anders.

Nogmaals inschrijven kan via: 4[email protected].

Reacties

Cookieinstellingen