De beste game pc’s

Foto: Pixabay License/bohed

Ingezonden Gamers hebben recht op de beste game PC die beschikbaar is. Dat wil zeggen, of ze nu een krachtige, volledig uitgeruste machine kunnen kopen of dat ze beperkt zijn tot een goedkoop model.

Gelukkig is het dankzij de ontwikkelingen op het gebied van componentenfabricage nu gemakkelijker dan ooit om een krachtige computer te kopen, ongeacht je budget. Als dit artikel je vooralsnog niet verder kan helpen, zoek dan de medewerkers van Computer-bestel op. Zij kunnen je helpen door advies te geven, op basis van waarom jij een gaming PC wilt hebben.

MSI MEG Aegis Ti5
Je kunt de brute kracht van het belachelijke “Transformer”-achtige chassis van de MSI MEG Aegis Ti5 niet ontkennen, of je het nu leuk vindt of niet. De maximale configuratie van dit vreemd uitziende luxe stuk gereedschap van MSI wordt geleverd met een Intel Core i9, de RTX 3080, en een enorme 128 GB RAM. Dat betekent dat welk model je ook kiest, de prestaties je versteld zullen doen staan. Natuurlijk impliceert dit dat je alleen moet investeren als geld geen probleem is (of als je een sterk verlangen hebt naar de gamer esthetiek); anders, wees bereid om een groot MEG Aegis Ti5-vormig gat in je zak te branden en een tijdje te schooien met de beste goedkope PC-games.

Alienware Aurora Ryzen Edition R10
Het is geen wonder dat veel van de beste PC’s overstappen op Team Red, gezien AMD’s sterke campagne om de CPU en GPU-markten te veroveren. De R10 variant van ons favoriete Alienware Aurora gaming desktop PC, gebruik maakt van AMD’s krachtige maar goedkope Ryzen CPU’s. Ze bieden niet alleen rauwe kracht in termen van gaming, maar ze adverteren ook betaalbaarheid, zodat budget gamers kunnen ervaren wat anderen met opgepepte systemen dagelijks doen zonder veel geld eraan kwijt te zijn. Dit is de beste gaming computer, vooral nu de volgende generatie wordt klaargestoomd met RTX 3090 opties voor 8K kwaliteit gaming.

Lenovo Legion Tower 5i
Wie net begint met pc-gaming of een krap budget heeft, is wellicht blij met de instapopties van de Lenovo Legion Tower 5i. Het is een goedkoop instapmodel dat meer dan geschikt is om de populairste e-sports en AAA-games in 1080p uit te voeren. Hoewel het meest basale model meer recente GPU-standaarden mist, zoals ray-tracing en DLSS, is het zwarte towerchassis eenvoudig te openen en te hanteren voor upgrades als je klaar bent om te upgraden naar de robuustere functies. Het zal je moeite kosten een betere optie te vinden dan deze, als je net begint in de wereld van PC gaming.

Corsair One i300
Sommigen zouden kunnen beweren dat de Corsair One i300 een beetje overkill is, en dat is zeker waar voor de meeste niet-competitieve gamers. Deze elegant ontworpen micro PC voor gaming is daarentegen ideaal voor gamers die het beste in een kleine verpakking willen (of verlangen). Of ze nu competitief spelen of gewoon veel geld uit te geven hebben en hun gaming setup toekomstbestendig willen maken, dit is het geval. Het wordt geleverd met een aantal van de beste componenten die geld kan kopen, met een high-end configuratie die in staat is om elke 4K-game te verwerken – of elke content-ontwikkelende workflows, wat dat betreft. Als je hoopt om twee vliegen in één klap te pakken.

Reacties

Cookieinstellingen