Feestdag voor Folkloredansgroep Dongen

Foto:

Een geweldig FEEST hadden de leden van Folkloredansgroep Dongen afgelopen zaterdagmiddag 30 april. Door corona moest het feest van 45 jaar uitgesteld worden.

46 jaar bestaat de groep nu al weer. Alle lof voor Corrie, Marian, Tonny en Jeanne die al heel wat jaartjes de Folkloredansgroep Dongen onder hun hoede hebben. Er wordt gedanst op internationale folkloremuziek. Het is voor alle leeftijden. Het was ’s middags een gezellig samenzijn in de mooi versierde zaal van Euro Plus. Waar ook wekelijks, onder leiding van Corrie, gedanst wordt door twee groepen op hun vaste morgen of avond. Ook danst er nog één groep een avond in de Cammeleur. Onder het genot van een hapje en een drankje werden er foto’s bekeken en herinneringen opgehaald en natuurlijk veel gedanst. Later in de middag was er nog een overheerlijk buffet.

Dankzij alle lieve leden bestaat de groep al zoveel jaren en was het een hele mooie middag om op terug te kijken.

Heb je zin om ook eens te dansen kom dan gewoon een keer langs, dan kun je zien en ervaren wat het dansen inhoudt. Mail voor INFO naar [email protected] of bel 0162-317567 of 06-12053268.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen