‘OpentuinenenkunstDongen’ op 4 en 5 juni

Foto:

Inmiddels is het alweer mei. Het Opentuinenenkunst weekend is nog enkele weken verwijderd voor dit mooie evenement weer plaatsvindt. Op zaterdag 4 en zondag 5 juni om 11.00 uur gaan de poorten van de tuinen en ateliers open. Dan gaat in Dongen ‘Opentuinenenkunst’ 2022 van start.

De entree voor alle tuinen inclusief routebeschrijving en plattegrond is €2,50. U bent dus voor € 2,50 een heel weekend uit waar u kunt genieten
van heel bijzondere tuinen en kunst. Kaartverkoop op zaterdag 4 juni is vanaf 10.30 uur bij de Cammeleur Kaartverkoop op zondag 5 juni is vanaf 10.30 uur op het podium van het Park Vredeoord. De tuinen zijn open van 11.00 tot 17.00 uur, tenzij anders vermeld op de plattegrond.

De tuineigenaren hebben met veel liefde en aandacht, maar ook voor erg veel geld hun tuin gemaakt zoals u deze aantreft. Houdt u alsjeblieft
toezicht op uw kinderen en voorkom dat zij in hun spel schade aanrichten. Plaats geen fietsen tegen een haag of hek maar op de standaard en
zodanig dat anderen er geen last van hebben. Niet alle tuinen zijn rolstoelvriendelijk. Het is aan de tuineigenaren om te bepalen wat mogelijk is.

Laat u verrassen door vaak verborgen tuinen, midden in het centrum of een oase van rust in het buitengebied, en verwonder u over de bijzondere vormen van kunst die bewoners uit Dongen te bieden hebben.

Hopelijk krijgen we heel Dongen en omstreken in beweging. Graag tot ziens, namens de werkgroep en alle deelnemers van opentuinenenkunst.

Reacties

Cookieinstellingen