Creorama verhuisd naar Hoge Ham 166c

Foto:

Creorama, de meest creatieve winkel van Dongen, die sinds oktober van vorig jaar gehuisvest was in het pand van de voormalige Schoenenreus aan de Hoge Ham 159,  is deze week verhuisd naar het sfeervolle winkelpand aan de Hoge Ham 166c (naast KnipmeKnapsalon!)

“We zijn dus niet helemaal nieuw in Dongen, maar kunnen ons uitgebreide assortiment op deze nieuwe locatie wel veel beter laten zien” vertelt Rene Oomen. “We hebben nu ook veel nieuwe items in ons assortiment waaronder Knutselpakketten voor kinderen, leersets voor volwassenen (o.a. Macramé en Aquarel), Hobbyboxen (torens), Mini-DIY kits en Aquarel verfsets voor kinderen.”

“Natuurlijk zijn we tijdens de jaarmarkt, aanstaande zondag 24 april 2022, te vinden vóór onze nieuwe winkel” vult Conny Wijkhuijzen aan. “Wij zijn enorm trots op onze winkel en heten iedereen van harte welkom om een kijkje te komen nemen.”

Binnenkort wordt gestart met creatieve workshops in de winkel tijdens de avonduren. Informatie hierover kunt u inwinnen in de winkel.De openingstijden van Creorama zijn:
Woensdag-, donderdag- en vrijdagmiddag van 13:00 tot 18:00 uur
Op zaterdag van 09:00 tot 17:00 uur

 

Reacties

Cookieinstellingen