Begin op tijd met het samenstellen van het kerstpakket

Foto:

Ingezonden Het is ieder jaar weer een uitdaging voor veel ondernemers: het samenstellen van het kerstpakket voor medewerkers en partners. Kies je voor een leuk kerstpakket met streekproducten, of ga je voor bijvoorbeeld een Rituals kerstpakket?

Immers, iedereen vindt het prettig om te douchen of badderen met sop van dit populaire merk. Daarnaast heb je de keuze tussen het zelfstandig samenstellen van de kerstpakketten, of het kopen van een bestaand pakket. Zeker in dat laatste geval is het belangrijk hier tijdig mee te beginnen. Niet alleen zijn de kerstpakketten vaak al vroeg in december uitverkocht. Ook wil je er zeker van zijn, dat de kerstpakketten begin of uiterlijk halverwege december geleverd worden. Aan het eind van december hebben de postorderbedrijven het vaak erg druk, wat de kans onnodig groot maakt dat de pakketten niet op tijd bij je binnen zijn.

Bestel je kerstpakketten voor collega’s eenvoudig online
Ingewikkeld hoeft het bestellen van reeds samengestelde kerstpakketten gelukkig niet te zijn. Je kunt deze pakketten eenvoudig online bestellen bij een partij als Kerstpakkettenplaza. Deze partij biedt je een breed scala aan kerstpakketten aan. Denk aan het verschil tussen een Rituals kerstpakket, een foodkerstpakket en bijvoorbeeld een drankpakket. Bepaal welk type kerstpakket het beste bij jouw medewerkers past. Je kunt de pakketten van persoonlijke noot voorzien, door ze bijvoorbeeld te combineren met een aantal relatiegeschenken of met een leuke kaart. Medewerkers hechten veel waarde aan zo’n persoonlijke touch.

Kerstpakketten voor ieder budget
Of je nu een grote ondernemer bent of past net bent gestart; je wilt medewerkers en partners verrassen aan het eind van het jaar. Het is een traditie die al jaren bestaat en de komende jaren niet zal veranderen, zo verwacht men. Naast het feit dat medewerkers al gedeeltelijk rekenen op een klein geschenk aan het eind van december, is het ook voor jezelf hartstikke leuk om ze hiermee te verrassen. Wanneer je online naar samengestelde kerstpakketten zoekt, zal opvallen dat je deze in verschillende prijscategorieën kunt bestellen. Er zijn zelfs al kerstpakketten vanaf een euro. Probeer jij ieder jaar een ander kerstpakket samen te stellen, of houd je vast aan een vaste samenstelling van producten?

Mogelijk kleiner kerstpakket in 2022 door hoge kosten
Verschillende bedrijven zullen dit jaar mogelijk voor een wat kleiner kerstpakket kiezen. Niet voor niets. Voornaamste reden hiervoor zijn onder meer de flink opgelopen kosten. Daarbij is de financiële steun voor bedrijven vanuit de overheid inmiddels gestopt en moeten bedrijven in het najaar starten met het betalen van de uitgestelde belastingen. Het leidt bij economen tot zorgen, daar de kans op faillissementen sterk toeneemt aan het eind van dit jaar. Voor ondernemers reden om voor een iets kleiner kerstpakket te kiezen, wanneer het ook bij hen financieel minder gaat.

 

 

Reacties

Cookieinstellingen