Leer Dongen Kennen presenteert Jaarmarkt op 24 april

Foto: Jan Stads/Pix4Profs

We kunnen er weer op uit dit voorjaar! Een ware traditie is de jaarmarkt in Dongen. In het centrum van Dongen: de Hoge Ham, Looiersplein en de Tramstraat, zijn er 200 kramen opgesteld waar je langs kunt struinen en van alles en nog wat kunt bekijken en kopen.

Naast de kramen is er op het Looiersplein een voorstelling van Clown Cees die vanuit zijn podiumwagen een showprogramma voor jong en oud presenteert. Lachen-gieren-brullen met de toch niet zo slimme clown met zijn goocheltrucjes, waaraan ook de aanwezige kinderen mee kunnen doen. De Salamander verzorgt de muzikale omlijsting op het Biezenpleintje.

Verder zijn er vermakelijke acts. Zo zal Ben de Banjoman er zijn die op zijn paard het publiek versteld zal doen staan met zijn aanstekelijke countryliedjes. Naast Ben de Banjoman is er ook het Mariachi duo Los Del Sol te bewonderen, die met hun Mexicaanse klanken en kleding het publiek in vervoering zal brengen. Verder zal ‘De Swingende Kok’ zich aandienen. Deze dansende kok achter zijn fornuis op wielen laat niemand stil staan. Bovendien word je beloond als je met de kok een dansje waagt! Ook staat er dit jaar een escaperoom op de jaarmarkt die geheel in het teken staat van “drugs en xtc“ en wordt geheel verzorgd door de politie die u uitleg geeft van hoe je een drugslab herkent.

Voor rust is ook ruimte. In het park Vredeoord kun je bij Winkk en De Cammeleur heerlijk tussen de bomen genieten van bijvoorbeeld koffie en thee met iets lekkers. De jaarmarkt start om 11:00 uur en sluit om 17:00 uur. En maar hopen op mooi voorjaarsweer!

Reacties

Cookieinstellingen