Dongen heeft weer een speelgoedwinkel

Foto:

Na een paar weken hard werken opende speelgoedwinkel Jinscom afgelopen weekend haar deuren aan de Hoge Ham 131A. Het voormalig kledingwinkeltje is omgetoverd in een speelgoedparadijs!

Jinscom is sinds 2017 actief en begon als webshop in speelgoed vanuit ’s Gravenmoer, waar de eigenaresse geboren en getogen is. Medio 2017 verhuisde het bedrijf naar een bedrijfspand in Dongen waar het na een korte periode weer uit haar jasje gegroeid was. In 2018 werd het eerste grote bedrijfspand aangekocht in Tilburg en vanuit daar werd de webwinkel verder gerund.

Nu, medio 2022 bestaat Jinscom uit twee grote bedrijfspanden in Tilburg, zijn ze tevens het grootste PostNL Bussinespoint van Tilburg en hebben ze hun eerste fysieke winkel in Dongen geopend. “Inmiddels is er dus veel veranderd. In het begin runde ik Jinscom alleen met mijn vader maar inmiddels heb ik 11 mensen in dienst” aldus eigenaresse Elenne Peeters van Put. “Ons assortiment is flink gegroeid en onze kwaliteit is nog beter geworden. Wij verkopen voornamelijk speelgoed en gadgets. Het assortiment van Jinscom groeit dagelijks! Wij hebben een sterk wisselend assortiment. Wij richten ons niet op de hype van het moment maar op mooie en betaalbare producten voor de consument. Uitgegroeid zijn we nog lang niet, met een beetje geluk openen we dit jaar nog onze tweede winkel.”

Elenne legt uit wat verwacht kan worden in de winkel van Jinscom aan de Hoge Ham: “bij ons vind je speelgoed voor hele lage prijzen, waarbij we het assortiment snel wisselen. Wat we in de winkel niet hebben staan maar wel verkopen op www.jinscom.nl kunnen we de volgende dag al in Dongen hebben en als je op zoek bent naar iets speciaals dat wij niet verkopen qua speelgoed, dan kunnen we dat ook regelen voor hele scherpe prijzen. Dat hebben we dan niet dezelfde dag in huis, maar de levertijd is kort. We verkopen bijna alles, maar aan bekende merken als Lego en Playmobil wagen we ons niet. Dit omdat je daar vaak bij drogisten ook mee ‘dood’ gegooid wordt” En last but not least word je bij Jinscom geholpen door vriendelijke verkoopsters, die zo’n beetje allemaal uit Dongen komen. Kortom de moeite waard om regelmatig binnen te lopen.”

Openingstijden winkel Hoge Ham 131A
Ma: 12.30 tot 17.00 uur
Di 10.00 uur tot 17.00 uur
Wo: 10.00 uur tot 17.00 uur
Do: 10.00 uur tot 17.00 uur
Vr 10.00 uur tot 17.00 uur
Za: 9.00 uur tot 17.00 uur
Zo: Gesloten

Reacties

Cookieinstellingen