Het einde van verloren reistijd

Foto:

Ingezonden Nu alles weer open is en er weer steeds minder vanuit thuis gewerkt hoeft te worden, durven bedrijven weer steeds meer plannen te maken. Na een lange tijd met weinig persoonlijk contact met collega’s, klanten en zakenrelaties vinden veel bedrijven het nu bijvoorbeeld  wel tijd voor een bedrijfsfeest- of uitje. Daarnaast worden er ook weer steeds vaker meetings op locatie gehouden en worden er ook meer bedrijfsbezoeken georganiseerd.

Eigenlijk kan en mag alles weer en hiermee komt ook de personenvervoer branche weer uit de ruststand. Ook zijn er personenvervoer bedrijven de verloren reistijd in lockdown tijd ingevuld hebben met het bedenken van nieuwe concepten om hiermee van start te gaan zodra de markt het weer toelaat. Zo heeft vipbus.nl tijdens de coronacrisis een gloednieuwe bus aan hun wagenpark toegevoegd en ingericht met een wel heel bijzonder interieur.

Deze compleet omgebouwde bus is volledig gericht op de zakelijke markt. Bij het ontwikkelen van deze luxe bus is rekening gehouden met vrijwel alle wensen en behoeften van de zakelijke klant. The Executive Mobile Conference Room, zoals de bus genoemd wordt, is van alle gemakken voorzien. In deze vergaderbus is het mogelijk om te werken, vergaderen, presentaties te verzorgen, de lekkerste koffie te zetten en ook een toilet is aanwezig. Door de eindeloze mogelijkheden van deze bus kunnen de passagiers hun reistijd zo optimaal mogelijk benutten waardoor er geen kostbare tijd verloren gaat aan het reizen van A naar B en dat is nu juist waar de markt behoefte aan heeft, aldus de innovatie ondernemer Leuris.

The Executive Mobile Conference Room is een 16 persoons bus welke van allerlei unieke eigenschappen is voorzien. Een van de belangrijkste kenmerken van deze bus is de totale rondzit waardoor het in deze bus bijvoorbeeld mogelijk is om onderweg of op locatie te vergaderen. Hiernaast beschikt deze vergaderbus over meerdere grote 4K beeldschermen, 5G internet, een keukenhoekje met een Premium Nespresso koffiemachine, een toilet en nog veel meer. Kortom, deze bus is van alle gemakken voorzien waardoor een ontspannen businesstrip gegarandeerd is.

Gelukkig komt de markt in het zakelijk personenvervoer weer goed op gang en heeft deze special alweer wat KM’s kunnen maken. Dus bent u ook bezig met het organiseren van een bedrijfsuitje, een meeting op locatie of een bedrijfsbezoek en zoekt u daarvoor nog passend vervoer. Heeft u dringend behoefte aan een tijdelijke mobiele kantoor ruimte of wilt u een roadshow op diverse locaties verzorgen voor de introductie van een nieuw product of dient dan bent u bij Vipbus.nl zeker aan het juiste adres. Naast The Executive Mobile Conference Room heeft Vipbus.nl ook verschillende andere luxe bussen en busjes te huur die geschikt zijn voor zakelijk vervoer. Voor meer informatie over de verschillende opties, neem een kijkje op vipbus.nl of voor onze zuiderburen vipbus-huren.be.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen