www.brabantsedingen.nl, dé webshop voor trotse Brabanders

Foto:

De webshop Dongense Dingen heeft er een zusje bijgekregen! Vanaf vandaag is www.brabantsedingen.nl online

Initiatiefnemer van deze nieuwe webshop is Bart van Kerkhof, tevens de man achter de winkel van Dongense Dingen aan de Hoge Ham 159 en de gelijknamige webshop. Bart legt uit: “Brabanders zijn trots op hun mooie, gezellige en Bourgondische provincie en dragen dat ook graag uit. Maar hoe en waar vind je die leuke Brabantse producten eigenlijk? Heel simpel… daarvoor hoef je alleen maar even te kijken in de webshop van ‘Brabantse Dingen’! Op www.brabantsedingen.nl vind je namelijk een mooi assortiment artikelen met een Brabants sausje. Autostickers, baseballcaps, bidons, T-shirts, hoodies…noem maar op.”

Bij een eerste blik in de webshop zien we bijvoorbeeld  een T-shirt of hoodie met de oerBrabantse uitdrukking ‘HOUDOE en bedankt’? Of met de tekst ‘Brabander… en daor ben ik trots op ‘/ ‘Brabantse…en daor ben ik trots op. “Maar het kan ook wat subtieler” aldus Bart.” Er is ook een T-shirt en hoodie met daarop alleen een sierlijke letter B van Brabant, subtiel opgevuld met het bekende rood wit geblokte Brabants Bont.”

De T-shirts en hoodies van Brabantse Dingen zijn ook te leveren met een eigen spreuk, tekst of logo.  “De mogelijkheden zijn haast onbegrensd” aldus Bart. “Mail je tekst of spreuk naar [email protected] en we nemen contact met je op. Je krijgt altijd een preview ter goedkeuring doorgemaild zodat jij kunt zien hoe je shirt of hoodie er uit gaat zien. Alle shirts en hoodies zijn van topkwaliteit en leverbaar in verschillende kleuren en maten, de T-shirts zijn leverbaar in zowel heren- als damesmodellen.”

Het assortiment op www.brabantsedingen.nl wordt, zoals de Dongenaren dat gewend zijn bij de inmiddels bekende Dongense Dingen, regelmatig uitgebreid met nieuwe artikelen. Kijk dus regelmatig in de webshop of op onze facebookpagina om op de hoogte te blijven van al die leuke producten waarmee jij kunt laten zien dat jij ook een supertrotse Brabander of Brabantse bent.

Er zijn overigens meer veranderingen op komst voor Dongense en Brabantse Dingen” zegt Bart. “Vanaf 1 september openen we een winkel annex koffiebar op een nieuwe, permanente locatie. Het voorste deel van het voormalige Intertoyspand aan de Tramstraat 21, bij de oudere Dongenaren ook wel bekend als de plek waar André van Hilst in het verleden een supermarkt had, wordt in de tussentijd omgetoverd tot de leukste winkel van Dongen. Hierover zullen we binnenkort meer communiceren.”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen