Informateur Vrenken brengt verslag uit

Foto: Gemeente Tilburg

Op 14, 15 en 16 maart 2022 zijn verkiezingen gehouden voor een nieuwe gemeenteraad in Dongen. Daarbij heeft de Volkspartij Dongen (VPD) de meeste stemmen behaald. In samenspraak met de andere partijen, heeft de VPD Gerard Vrenken aangezocht als informateur voor het op te stellen nieuwe bestuursakkoord en het nieuw te vormen college voor de gemeente Dongen.

Aanstaande donderdag 7 april brengt de informateur in een openbare bijeenkomst verslag uit over de voortgang van het informatieproces. De bijeenkomst heeft plaats in de raadszaal van het gemeentehuis van Dongen en begint om 19.30 uur. Entree via de achterzijde van het gemeentehuis. Aanmelding vooraf is niet nodig.

Procesgang
In de afgelopen weken heeft de informateur gesprekken gevoerd met vertegenwoordigers van alle raadsfracties in de nieuw gekozen gemeenteraad. Op basis van deze gesprekken heeft hij een verslag opgesteld van het informatieproces. Ook heeft hij een advies geschreven over hoe het vervolg vorm zou kunnen krijgen in het formatieproces. Donderdagavond brengt de informateur hierover verslag uit.

De bijeenkomst wordt om 19.30 uur ook live uitgezonden via Notubiz: Live uitzending Gemeente Dongen (notubiz.nl).

Reacties

Cookieinstellingen