Geslaagd evenement ‘Live Music the Pubquiz’ van jeugdorkest KMD

Foto:

Zondagmiddag was de theaterzaal van Cammeleur het decor voor ‘Live Music the Pubquiz’, een mix tussen concert en pubquiz, georganiseerd door het jeugdorkest van de Koninklijke Muziekvereniging Dongen.

De organisatoren kijken terug op een zeer geslaagd evenement. “Wat hebben wij een geweldige middag achter de rug. Na een keer uitstellen was het vanmiddag eindelijk zover! Live Music the Pubquiz. Ons jeugdorkest o.l.v. Rolf Rombouts zorgde voor livemuziek en daarnaast werd er gestreden om de hoofdprijs! De middag werd fantastisch aan elkaar gepraat door Alexander, Eva en Jelle. Daarnaast hadden we vier geweldige solisten! Kim, Eldin, Anna en Dominique, bedankt voor jullie bijdrage aan dit project. Jullie zongen fantastisch!” aldus de organisatie.

De middag startte met een openingsnummer: Let me entertain you. Vervolgens legden de drie presentatoren haarfijn uit hoe de Pubquiz gespeeld ging worden. De quiz bestond uit 6 rondes ik verschillende thema’s: Disney/films, tv/reclame, klassiekers, landen, rock en feest! Op het moment dat de antwoordvellen werden ingeleverd speelde het orkest de inlevertune “Hammertime”. Tussen elke ronde liet het orkest even van zich horen met een nummer passend bij de voorgaande ronde! Zo werden bijvoorbeeld ‘Friend Like me’, ‘I Wanna Dance with Somebody’ en ‘de Feestmedley’ gespeeld.

Na zwoegen en zweten waren er twee teams met hetzelfde aantal punten. Na een benaderingsvraag ging het team ‘De Klinkers’ van de familie van Kerkhof er met de prijs, mede mogelijk gemaakt door Opener, vandoor, waarna het jeugdorkest de middag swingend afsloot met de discoknaller ‘Disco Inferno’.

De volledige uitslag kunt u vinden op de website van KMD.

Reacties

Cookieinstellingen