Ingezonden: Volkspartij Dongen neemt afscheid van raadsleden Colinda, Rob en Cees

Foto:

Ingezonden door Volkspartij Dongen

Afgelopen maandag hebben we afscheid genomen van de huidige gemeenteraad. Uit onze huidige fractie van 7 zullen er 3 raadsleden niet meer terug komen de komende periode. Via deze weg willen wij ze graag in het zonnetje zetten.

Colinda Blous
Colinda Blous, bekend bij vele Dongenaren, heeft zich acht jaar als raadslid ingezet in de fractie van de Volkspartij Dongen. De afgelopen acht jaar heeft Colinda zich vooral ingezet voor het sociaal domein en het verenigingsleven. Colinda is jarenlang voorzitter geweest van scouting de Stormvogels en heeft zich onlangs hard gemaakt voor een structurele oplossing voor de verenigingshal.

Cees Zwaal
Cees is in West 2 bekend als voorzitter van de wijkraad en hield de afgelopen jaren onze reactie scherp op de uitdagingen waar dorps- en wijkraden tegenaan lopen. Daarnaast zette Cees zich in voor verbetering van verkeersveiligheid en energieproblemen in de Beljaart. Ook speelde hij een grote rol in de verbetering van de invloed van gemeenteraden in de regio Hart van Brabant. Door de inzet van Cees zal er de komende periode een regiocommissie worden ingesteld als advies orgaan van de regio.

Rob Biesheuvel
Rob Biesheuvel heeft zich net als Colinda de afgelopen acht jaar ingezet voor onze inwoners. Rob hield zich vooral bezig met de centrumontwikkelingen, bestemmingsplannen en veiligheid. Voor Rob was het erg belangrijk dat er meer BOA capaciteit kwam in onze gemeente en dat zij voldoende uitgerust zijn voor hun taken. De afgelopen vier jaar is er extra capaciteit bij gekomen. Naast raadslid was Rob onze campagneleider en is hij bestuursvoorzitter van het KWF Dongen – ‘s Gravenmoer en van VvE Poortgebouw Rosariopark.

De gehele Volkspartij Dongen is Colinda, Rob en Cees enorm dankbaar voor al hun inzet de afgelopen jaren. We zijn ook heel blij dat zij alle drie hebben aangegeven betrokken te willen blijven bij de partij: in de achterban, in een van onze commissies of het bestuur.

Namens de Volkspartij Dongen,
Denise Kunst & Iris Jansen

 

Reacties

Cookieinstellingen