Het Oranjeparkfestival gaat door!

Foto:

Na alle positieve berichtgevingen rondom de geldende corona maatregelen heeft het bestuur van Oranje Comité Dongen deze week de knoop doorgehakt: Oranjeparkfestival 2022 gaat door! Na twee lange jaren kan het festival weer plaatsvinden zoals Dongen gewend is. Twee dagen lang kleuren het Wilhelminaplein en Park Vredeoord weer helemaal oranje!

Het programma is rond en het belooft één groot feest te worden, voor jong en oud.Stichting Oranje Comité Dongen heeft niet stilgezeten. Na het succes van Studio OPF in 2021 is het bestuur vol enthousiasme aan de slag gegaan met het opzetten van een plan voor 2022. Door alle tegenslagen rondom de beperkende corona maatregelen is het lang onzeker geweest of het festival dit jaar door zou gaan. Nu de nieuwe versoepelingen een feit zijn, heeft de stichting onlangs in de bestuursvergadering groen licht gegeven. De vergunningen zijn rond en de voorbereidingen in volle gang. Niets staat een groot oranje gekleurd feest meer in de weg.

Warm hart
De commissie sponsoring is al in het najaar al begonnen met het enthousiast benaderen van de vele bedrijven in en rondom Dongen. Het enthousiasme bleek wederzijds en het is indrukwekkend om te merken hoeveel organisaties het Oranjepark een warm hart toedragen. Vrijwel iedere sponsor zegde zonder nadenken hun medewerking toe. Dit heeft er toe geleid dat het festival dit jaar maar liefst 14 hoofdsponsoren kent.
Aannemersbedrijf van Wijlen BV, Bouwbedrijf van Leijsen BV, Brouwers Groenaanemers, C-Infra, Dongens Genieten, Gebroeders Jansen BV, Jong Fruit BV, MDM Verhuur, Bavaria (Swinckels Family Brewers), Van den Noort BV, EM-Labels, Vermeulen Catering, Poké Pro en Gemeente Dongen hebben allemaal hun naam verbonden aan de komende editie. 9 sponsoren hebben zelfs toegezegd het festival voor meerdere jaren te ondersteunen. Met ruim 150 sponsoren, groot en klein, blijkt maar weer eens hoe het festival leeft in Dongen. Zonder sponsoren is er geen Oranjeparkfestival, het Oranje Comité Dongen is elke sponsor ontzettend dankbaar!

Vrijwilligers!
Het Oranjeparkfestival kan uiteraard niet zonder de inzet van veel vrijwilligers. Oranje Comité Dongen is daarom op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die inzetbaar zijn voorafgaand en/of tijdens het festival. Horeca, techniek, veiligheid, kassa en algemene inzetbaarheid, het zijn allemaal onderdelen waar we de hulp van de Dongenaar gebruiken. Wat is er nou leuker dan een biertje tappen terwijl je omringd wordt door
lachende gezichten en kunt genieten van de muziek? Lijkt dit je wat? Aanmelden kan via de website: www.oranjeparkfestival.nl

Indeling festivalterrein
De indeling van het festivalterrein zal er dit jaar wat anders uitzien dan jullie gewend zijn. Er is een hoofdpodium met een catwalk, zodat de artiesten zich midden tussen het dansende publiek bevinden. Natuurlijk ontbreekt de grote festivaltent niet, waar diverse DJ’s en andere artiesten gaan zorgen voor een kolkende dansvloer. Deze editie kent maar liefst 2 eetpleinen en een festivalweide waar genoeg te doen is voor jong en oud. Het belooft een gevarieerd festival te worden! De programmering houden we nog heel even geheim. Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan nieuwe website. Houd deze in de gaten voor alle informatie.

Wij kunnen niet wachten om iedereen weer te ontmoeten tijdens Oranjeparkfestival 2022!

Met koninklijke groet,
Organisatie Oranjeparkfestival Dongen

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen