Kennis en ervaring belangrijk bij gezichtscorrectie

Foto:

Ingezonden Misschien denk je er zelf al over na: een gezichtscorrectie. Vandaag de dag is het uit laten voeren van een gezichtscorrectie geen taboe meer. Het tegenovergestelde is waar. Steeds meer vrouwen, maar ook zeker mannen informeren of denken na over een gezichtscorrectie. Waar moet je op letten en wat maken kennis en ervaring belangrijk bij een gezichtscorrectie? In dit artikel lees je alles over waar jij op moet letten als je nadenkt over een gezichtscorrectie.

Wat is er allemaal mogelijk bij een gezichtscorrectie
Een facelift, een neusverkleining of een ooglidcorrectie het is allemaal mogelijk bij een gezichtsbehandeling clinic. De grote tv-sterren zijn er niet vies van. Door de jaren heen is er veel kennis en ervaring opgedaan over wat wel en niet werkt in de wereld van gezichtsbehandeling. Het is voor iedereen die het wenst mogelijk om een correctie te ondergaan. Het is mogelijk om een van de volgende ingrepen uit te laten voeren. Neuscorrectie, Facelift en Halslift, Kleine halslift, Wenkbrauwen en oogleden en als laatste een kinvergroting.

Vraag door bij het intakegesprek
Bij een goed aangeschreven clinic kom je altijd eerst op een gesprek. Wees absoluut niet bang om door te vragen. Zorg dat alles duidelijk is zo kun je de beste beslissing maken voor jezelf. De ene clinic is ook de andere niet. Prijzen kunnen onderling sterk verschillen dit heeft vaak een reden. Daarnaast kun je ook vragen naar de manier van behandelen en ervaring van de dokter. Hoeveel kennis heeft de dokter opgedaan over de jaren heen. Hoe zijn de verhalen van de voorgangers. Het zijn allemaal factoren die mee spelen.

Waar moet je op letten bij een gezichtsbehandeling
Bij het ondergaan van een behandeling komen er een aantal factoren bij kijken. Bij een goed aangeschreven clinic zoals die van Dr Wever kom je altijd eerst op gesprek over wat de wensen zijn. Daarna wordt gekeken wat de mogelijkheden zijn en op welke manier dit het beste aangepakt dient te worden. Voor deze professionals kunnen langere wachttijden zijn. Dit komt doordat ze maar een aantal operaties per jaar uitvoeren om kwaliteit en zekerheid te kunnen garanderen. De clinic van Dr Wever doet ongeveer 170 neus correcties per jaar. Ben jij er daar een van? Je collega’s en vrienden zullen er niet raar van opkijken.

Hoelang duurt het herstel van een correctie
Het herstellen van een gezichtscorrectie is per ingreep verschillend. Bij een neuscorrectie kun je bijvoorbeeld naar twee weken weer aan het werk maar dat betekent niet dat het al volledig genezen is. Bij een ooglidcorrectie duurt het nog enkele weken tot maanden duren voordat het weer volledig natuurlijk oogt. De mate van de ingreep speelt natuurlijk een grote rol in het herstelproces. Elke huid is anders ga daarom goed in gesprek en weet wat je te wachten staat. Kijk ook goed naar wat de expertise is van de clinic. Vaak wordt alles aangeboden, maar hebben ze de specialisatie liggen op een of 2 bepaalde operaties.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen