Gratis koelkastmagneet met de Skyline van Dongen bij Dongense Dingen

Foto:

De niet-essentiële winkels mogen vanaf vandaag eindelijk weer open. Een klein beetje feest voor al deze ondernemers. Bij Dongense Dingen kunt u delen in de feestvreugde want iedere betalende klant ontvangt op zaterdag 15 januari en op koopzondag 16 januari gratis een koelkastmagneet met daarop de Skyline van Dongen.

De winkel en de koffiebar van Dongense Dingen zijn vandaag open van 9.00 uur tot 17.00 uur en op zondag 16 januari van 11.00 – 17.00 uur. Ben je op zoek naar een leuk cadeau? Bij Dongense Dingen aan de Hoge Ham 159 vind je altijd iets waar je blij van wordt. Leuke en sfeervolle cadeau-artikelen, een groot aantal artikelen met een Dongense tintje, een uitgebreid assortiment Peeënrijkse carnavalsemblemen en natuurlijk het enige echte Peeënrijks monumentenschildje, een mooie skyline van Dongen als wanddecoratie, metalen retro borden… noem maar op. In Oma’s snoepwinkeltje vind je die overheerlijke snoepjes die je nog kent van vroeger, zoals onder meer boterwafeltjes, kaneelkussens en jodevet.

Dongense Dingen koffiebar
Neem het er eens lekker van en geniet bij Dongense Dingen van een heerlijke kop koffie, thee, Espresso, Cappuccino, Latte Macchiato, of warme chocolademelk (met slagroom). Natuurlijk kun je bij de koffiebar van Dongense Dongen ook terecht voor een frisdrankje. En heb je zin in iets lekkers, dan neem je er gewoon een overheerlijk Dongenaartje (van Bakkerij de Koning) bij.

Nieuw in het assortiment zijn ook: paraplu’s met de skyline van Dongen, babyrompertjes, het boek ‘Kroegentocht Dongen’, speelkaarten met de Skyline van Dongen, babyrompertjes, diverse puzzels, het Willem II boek ‘Wij zijn voor niemand bang’, ‘het Dongens dobbelspel en nog veel meer… Dongense Dingen vind je aan de Hoge Ham 159.

———————————————————————————————————————–

Reacties

Cookieinstellingen