Alles over de gemeenteraadsverkiezingen 2022 nu op dongen.nieuws.nl

Foto:

Op woensdag 16 maart aanstaande kunnen alle inwoners van Dongen, ’s Gravenmoer en Klein-Dongen-Vaart die 18 jaar of ouder zijn, tijdens de gemeenteraadverkiezingen hun keuze maken uit een aantal partijen en bijbehorende kandidaten. Wie gaan er de komende vier jaar zitting nemen in de gemeenteraad van Dongen?

In de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen vindt u op dongen.nieuws.nl  in het menutabblad ‘Verkiezingen 2022‘ informatie over de partijen, kandidaten, partijprogramma’s, ingezonden berichten, informatie over het verkiezingsdebat van  de politieke podcast De Restzetel op woensdag 9 maart, de opiniepeiling van diverse Dongense media op zaterdag 6 maart en alles wat verder betrekking heeft op deze verkiezingen.

De actuele lokale politieke zaken zullen, zoals gebruikelijk, te vinden zijn in onze rubriek ‘D’n Ham Vandaag’ met ondere andere verslagen van de gemeenteraadsvergaderingen door onze politiek correspondente Bernadette Klerx. De berichten die betrekking hebben op de gemeenteraadsverkiezingen van 16 maart vind je dus vanaf heden overzichtelijk bij elkaar in het menutab ‘Verkiezingen 2022.’

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen