Haal het Carnavalsgevoel in huis met de Lampkesoptochtpuzzel, nu voor slechts € 19,95

Foto:

Of de lockdown eind volgende week versoepeld wordt is nog maar de vraag, gezien de reacties vanuit het kabinet de afgelopen dagen. Daarnaast werd vandaag bekend dat carnaval dit jaar ook weer aan onze (feest)neus voorbijgaat. Nou…lekker dan…wat nu?

Gelukkig is er de prachtige lampkesoptochtpuzzel waarmee je je urenlang kunt vermaken en toch nog een beetje carnavalsgevoel in huis kunt halen. Tijdens de lockdown bestel je ‘m al voor  € 19,95. En als je in Dongen, ’s Gravenmoer of Klein-Dongen-Vaart woont krijg je hem gratis thuisbezorgd. Je kunt deze ook afhalen in de winkel van Dongense Dingen aan de Hoge Ham 159 (voorheen de Schoenenreus)

Deze uitdagende legpuzzel van 1.000 stukjes is een product van Uitgeverij Pix4Profs en dongen.nieuws.nl en bevat een unieke compilatie van afbeeldingen van een flink aantal Lampkesoptochten in het Peeënrijk. Onmisbaar voor iedere puzzelliefhebber en natuurlijk voor iedere carnavalsliefhebber

Deze Lampkesoptocht puzzel is nu in de aanbieding voor slechts € 19,95 (in plaats van de reguliere verkoopprijs van 22 euro). De puzzel zit verpakt in een exclusief ontworpen doos, die vervaardigd wordt door een Dongens bedrijf.

De uitdagende Lampkesoptochtpuzzel is te bestellen op www.dongensedingen.nl 
Schild Peeënrijks monument
Draag jij carnaval in het Peeënrijk een warm hart toe? Wil jij laten zien dat in jouw huis echte carnavalsliefhebbers wonen? Dat kan, want nu is er een schildje wat je naast de voordeur kunt monteren om van je huis een ‘Peeënrijks monument’ te maken.

Het schildje, een plaatje in de Peeënrijks kleuren groen en oranje, met Peeën gepositioneerd als zwaarden, zoals in een echt wapenschild, is tot stand gekomen in een  samenwerking van Dongense Dingen en Ad Jespers uit Oosterhout. Daar is de plaatselijke variant al enkele jaren een groot succes en prijjkt het schildje al op vele gevels. De prijs van het schildje, gemaakt van weerbestendig materiaal, is 11 euro. Laat zien dat in jouw huis ook  echte trotse Peeën en/of Peeērinnen wonen en hang zo’n karakteristiek schildje aan je gevel.

Ook dit schildje is exclusief te bestellen op www.dongensedingen.nl en wordt gratis thuisbezorgd als je in Dongen, ’s Gravenmoer of Klein-Dongen-Vaart woont maar ook deze kun je,  indien gewenst, afhalen in de winkel van Dongense Dingen aan de Hoge Ham 159 (voorheen de Schoenenreus)

 

 

Reacties

Cookieinstellingen