Lockdownaanbieding bij www.dongensedingen.nl: 10% korting op het hele assortiment

Foto:

Anderhalve week geleden besliste de regering dat de niet-essentiële winkels hun deuren vooralsnog tot 14 januari moeten sluiten. Een hard gelag voor vele ondernemers, die midden in de drukste dagen van het jaar zaten.

Of deze niet-essentiële winkels vanaf 14 januari weer geopend mogen zijn, is nog niet bekend. Het kabinet neemt daar begin januari een besluit over. Tot die tijd zitten de winkeliers in elk geval zonder de mogelijkheid hun klanten binnen te ontvangen. Wat wel mag is het zogenaamde click & collect, waarbij bestellingen die telefonisch of online gedaan worden, afgehaald mogen worden bij de betreffende winkel.

Ook bij Dongense Dingen kun je op die manier terecht voor de artikelen uit het uitgebreide assortiment (waarvan een klein deel te zien is op de foto boven dit artikel). En, omdat we u graag van dienst willen zijn, maken we het extra aantrekkelijk om tijdens de lockdownperiode te bestellen in de webshop www.dongensedingen.nl. Op alle bestellingen die via de webshop of telefonisch worden gedaan krijgt u een korting van 10%. U hoeft hier tijdens het afrekenen met IDEAL alleen maar de kortingscode DD10 in te vullen in het daarvoor bestemde vakje. De korting wordt dan automatisch verrekend.

De bestelde artikelen kunnen worden afgehaald bij de winkel van Dongense Dingen aan de Hoge Ham 159 of gratis worden thuisbezorgd als u in Dongen, ’s Gravenmoer of Klein-Dongen-Vaart woont. Naast het bestellen via de webshop kunt u ons ook telefonisch bereiken. Het telefoonnummer is 06-36323131. Natuurlijk kunt u ook voor al uw vragen op dat nummer terecht.

Bestellen via www.dongensedingen.nl kunt u 24 uur per dag. Voor het afhalen/bezorgen maken we graag een afspraak met u. De koffiebar van Dongense Dingen is geopend voor een heerlijke Coffee, Cappuccino of Chocomel to go.

 

 

 

 

Reacties

Cookieinstellingen