Dongense cultuursector komt met bijzondere versie Happy X-Mas (video)

Foto: Videostill

Een verzameling Dongense muzikanten heeft de handen ineen geslagen en laat van zich horen in een bijzondere muzikale eindejaarsgroet.

Initiatiefnemer is zanger Kars van Nus, die zijn netwerk van Dongense muziekvrienden inschakelde voor een unieke opname van het nummer ‘Happy Xmas (War Is Over)’.  De muzikanten speelden het nummer allemaal op de eigen locatie in en stuurden het resultaat naar Kars, die er een prachtig geheel van maakte, dat gegarandeerd voor kippenvel zorgt.

Beluister het nummer hier:

“Weer in een lockdown, clubs, theaters, cafés, restaurants winkels alles is dicht. En onder het mom van “in Dongen doen we dingen samen” heeft een groot deel van de Dongense cultuursector de handen in een geslagen. Met als doel iedereen een hart onder de riem steken en hele fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar wensen.” aldus Kars.

“Juist in deze tijd is het belangrijk even extra aan elkaar te denken en naar elkaar om te kijken. Dan maken we er samen, ondanks alle maatregelen toch “the best time of the year” van! En zoals John Lennon het zei: “Happy Xmas, let’s hope it’s a good one, without any fear!”


 

Reacties

Cookieinstellingen