Nieuw in Dongen: ‘De Dongense Kijkshop’

Foto:

Door de nieuwe  lockdown die vooralsnog gepland staat tot 14 januari, worden veel ondernemers in ons dorp hard getroffen. De dagen voor kerst en tijdens de kerstvakantie zijn traditioneel gezien drukke dagen in de winkels en horecagelegenheden. Ondernemers hebben daarop hun inkopen gebaseerd en zitten nu met de handen in het haar omdat winkels en horecagelegenheden gedwongen moeten sluiten.

Veel ondernemers proberen op een creatieve manier en binnen de coronamaatregelen te redden wat er te redden valt. Zo ook Dongense Dingen, sinds oktober van dit jaar permanent actief met een giftshop annex koffiebar aan de Hoge Ham 159 (voorheen de Schoenenreus). Bart van Kerkhof van Dongense Dingen legt uit: “Veel Dongenaren willen voor de kerst of oud en nieuw nog  cadeautjes in huis halen en daarbij zeker weten dat ze het bestelde artikel ook tijdig ontvangen. Die mogelijkheid bieden wij bij Dongense Dingen want onze winkel is veranderd in ‘De Dongense Kijkshop’. Alle artikelen die we in onze winkel aanbieden staan nu keurig genummerd in de ruime etalages. Ze zijn te bestellen op de website www.dongensedingen.nl , overdag in de winkel, maar ook door te appen of te bellen naar nummer 06-36323131. Daarbij kun je een keuze maken uit afhalen of (in Dongen, ’s Gravenmoer en Klein-Dongen-Vaart) gratis laten bezorgen. En dat gebeurt vaak al binnen 24 uur.”

“Ga eens een wandelingetje maken door het dorp en bekijk ons ruime aanbod met onder meer kerstartikelen (Peeke kerstbal, Skyline kerstbal, sfeervolle verlichte fles met opdruk skyline, kersthangers van de Dongense monumenten enz.) in ‘De Dongense Kijkshop'” aldus Bart. “In de etalages staat precies vermeld hoe je de artikelen kunt bestellen en tijdig kunt ontvangen. Wees loyaal, koop lokaal!”

Koffie to go
Zoals bekend zit Dongense Dingen in hetzelfde pand als kledingreparatie- en veranderatelier ’t Pauwke. Vanwege de reparatiefunctie een essentiële winkel. De deur staat dus gewoon open om bij Dongense Dingen uw bestelling door te geven, waarna de bestelde artikelen bij u thuis bezorgd worden. En dan heeft u ook meteen de gelegenheid om een koffie to go te scoren die u dan buiten op kunt drinken.

“Op deze manier bieden we de Dongenaren toch de gelegenheid om aan de artikelen te komen die ze graag nog voor de feestdagen in huis hebben” zegt Bart, die hoopt op veel enthouisiasme van de Dongenaren tijdens deze lockdownperiode

 

 

Reacties

Cookieinstellingen