Op bezoek bij de Sint

Foto:

Veel kinderen hebben afgelopen weekend genoten van een bezoek aan de residentie van Sinterklaas in Dongen. Vanwege de corona-maatregelen zijn huisbezoeken niet zo makkelijk en daarom stelde Sinterklaas voor dat de kinderen dit jaar maar bij hem op bezoek zouden komen.

In een knusse buitenkamer brandde de openhaard en heette hij alle kinderen welkom. Voor iedereen was een vriendelijk woordje en konden de kinderen hun prachtige tekeningen laten zien. Samen met de pieten werden diverse spelletjes gespeeld en werd er flink geoefend om een pietendiploma te halen. Het is namelijk nog niet zo makkelijk om cadeautjes in de schoorsteen te gooien. Ook het dragen van heel van pakjes is een flinke klus, maar tóch slaagden de kinderen hier prima in.

Voor de ouders was er een heerlijk kopje koffie én er waren versgebakken pepernoten. Nadat Sinterklaas was toegezongen mochten de kinderen nog eens laten zien hoe goed ze waren in het chocolademunt-sjoelen. Sinterklaas en zijn pieten waren in hun nopjes door het bezoek van de kinderen. En ook roparunteam ’t Halve Zolenlijntje is er erg blij mee, want de volledige bijdrage gaat naar dit goede doel. Sint laat de redactie weten dat hij het zo leuk vond, dat hij ook op 4 én 5 december graag nog kinderen ontvangt. Via www.sintenpietindongen.nl regelt hij de aanmeldingen.


Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen