Waarom kiezen voor een gietvloer?

Foto:

Ingezonden Het kiezen voor een gietvloer is geen moeilijke keuze. Er zijn namelijk heel veel voordelen aan het aanbrengen van een gietvloer. Zo is een gietvloer comfortabel, hygiƫnisch en geluiddempend. Je kunt een gietvloer laten aanleggen door professionals maar wil je besparen in de kosten dan kun je dit ook zelf doen. Dat maakt het voor iedereen interessant!

Het schoonmaken van een gietvloer hoe doe je dat?
Bij het schoonmaken van een gietvloer hoef je niet moeilijk te doen. Gewoon een emmer vullen met warm water en een dweil erbij pakken. Het enige waar je op moet letten is dat de schoonmaakmiddel wat je gebruikt niet te agressief is. Want je wilt natuurlijk niet dat je mooie gietvloer kapot gaat. Het morsen van dranken of andere vloeibare stoffen is niet erg. Maar doe deze wel zo snel mogelijk op. Je wilt natuurlijk niet dat de rode kleur van de wijn achter blijf in je vloer. Een gietvloer stoot vuil en stof af waardoor deze lang mooi blijft. Bestel vandaag nog jouw gietvloeren!

Heerlijk comfortabele gietvloer.
Vandaag de dag is het aanleggen van een vloerverwarming geen overbodige luxe meer. Natuurlijk moet je wel een vloer hebben die om kan gaan met een vloerverwarming. Een gietvloer houdt warmte vast waardoor je de verwarming een tandje lager kunt zetten. Daarnaast is hij ook hittebestendig waardoor je je geen zorgen hoeft te maken voor eventuele scheuren of erger. Een gietvloer loopt ook super lekker. Hierdoor kun je ook op zondagochtend lekker je ontbijtje maken op blote voeten. Door het comfort te combineren met de vloerverwarming heb je nooit koude voeten. Dat is toch om van te dromen.

Naast dat een gietvloer dus comfortabel is hij ook nog eens duurzaam. Een gietvloer gaat namelijk jaren mee. Als je hem goed onderhoud heb je er super lang plezier en gemak van. Dat zorgt ervoor dat een gietvloer zichzelf door de jaren heen terugverdiend.

Verschillende kleuren en maten.
Het aanleggen van een gietvloer is goed te doen. Je hebt geen groot gereedschap nodig net zoals bij het aanleggen van een tegel vloer. Het is een kwestie van het gereed maken van de ondergrond zodat de gietvloer goed aanhecht. Daarom begin je altijd met het aanbrengen
van de primer. Dit is een egale kleur die voor een goede onderlaag zorgt. Daarna krijg je de schraplaag. Gevolgd door de gietvloer zelf en als laatste breng je de topcoat aan.

Tijdens dit proces moet je secuur te werk gaan en er voor zorgen dat je de lagen goed laat drogen voordat je doorgaat met de volgende. Anders kun je voor een onverwachte verrassing komen te staan. Ben je benieuwd naar wat een gietvloer bij jou in huis kost kijk dan hier kosten gietvloer.

Reacties