Jubilarissen bij Caeciliafeest

Foto: Gerard Jansen

Tijdens de eucharistieviering van afgelopen zondag 21 november werden de jubilarissen van het Laurentiuskoor in het zonnetje gezet.

Kees van der Made, de coördinator van het vrijwilligerswerk in de Laurentiusparochie parochie, prees de vier vrijwilligers die dit jaar als jubilaris extra werden bedankt voor hun inzet. Mevr. Maria Jans en Dhr. Wil de Jong met hun 12,5 jarig jubileum en Mevr. Ingeborg Aarts en Dhr. Ad de Jong met hun 40 jarig jubileum als vrijwilliger en lid van het koor. Allen ontvingen de oorkondes en de kaars met opdruk van onze parochie voor hun inzet van al die jaren voor de kerkmuziek.

Daarna werden Mevr. Ingeborg Aarts en Dhr. Ad de Jong ook door de voorzitter van het Laurentiuskoor Kees Sprangers, toegesproken omdat 40 jaar vaste zanger toch zeker een geweldige prestatie is. In zijn speech gaf hij te kennen dat deze ceremonie eigenlijk gepland was tijdens het Cecilafeest van het koor dat ook dit jaar moest worden afgeblazen door de Corona maatregelen. Hij maakte meteen van de gelegenheid gebruik om kerkgangers te enthousiasmeren voor de koorzang onder leiding van onze dirigent Rick Muselaers. Voor hun 40 jarig jubileum kregen Mevr. Ingeborg Aarts en Dhr. Ad de Jong de speld en oorkonde van de Nederlandse Sint-Gregoriusvereniging.

Tijdens deze zondagochtendviering werd er door het koor ook feestelijk en koninklijk uitgepakt met enkele prachtige liederen. Zingen is voor jong en oud. Mocht u interesse hebben in het muzikaal, kerkelijk repertoire dan bent u van harte welkom om eens binnen te lopen bij een repetitie van het Laurentiuskoor op donderdagavond. Neem vooraf even contact op met Kees Sprangers: [email protected]

 

 

Reacties