Aan de deur geklopt ook dit jaar groot succes

Foto:

Over twee weken is het pakjesavond. ‘Aan de deur geklopt’ opende zaterdag 20 november voor het tweede jaar op rij een pop-up winkel. Dit jaar in het oude Expert-pand aan het Looiersplein. Zodat ieder kind uit de gemeente Dongen het Sinterklaasfeest kan vieren. De pop-up winkel is ook op zaterdag 27 november open.

Het is niet voor iedereen vanzelfsprekend om het Sinterklaasfeest te vieren. Sommige mensen zijn niet in de gelegenheid om (veel) cadeautjes te kopen. Daarom verzamelt ‘Aan de deur geklopt’ nieuw en tweedehands speelgoed, dat op twee zaterdagen in november gratis afgehaald kan worden. Dankzij vele sponsoren en giften zijn er dit jaar mooie cadeautjes te vinden in het voormalige Expert-pand.

Tot nu toe 187 kinderen blij gemaakt
Zaterdag 20 november was de pop-up winkel waar je gratis kunt shoppen voor de eerste dag open. En met succes. Initiatiefnemers Maud, Rob en Bea kijken terug op een geslaagde dag. Maud: “We hebben deze eerste zaterdag voor 135 kinderen gratis cadeautjes ingepakt. De reacties van mensen zijn ontroerend. Veel mensen zijn blij dat ze dankzij onze sponsoren en vrijwilligers wat extra’s kunnen doen. Geweldig! Ook hebben we dit jaar al voor 52 kinderen speelgoed aan de deur gebracht.”

Iedereen is welkom om zaterdag 27 november
Er is nog één mogelijkheid om gratis te winkelen in de pop-up winkel. Zaterdag 27 november van 10.00 uur tot 17.00 uur is het voormalige Expert-pand op het Looiersplein wederom geopend. Iedereen is welkom. Of je nu op zoek bent naar cadeautjes voor je eigen kinderen, kleinkinderen, bevriende kinderen; het mag allemaal. Je hoeft niets te verantwoorden en mag per kind waar je voor komt shoppen drie cadeautjes meenemen. Mensen die liever een tas cadeautjes aan de deur ontvangen, kunnen een mail sturen naar [email protected]. We hebben geen speelgoed meer nodig. Mocht er zaterdag aan het einde van de dag speelgoed overblijven, dan gaat dat naar Terre des Hommes. Zij strijden tegen kinderuitbating over de hele wereld.

Reacties