Aangepast programma fotopresentatie avond 22 november

Foto:

Vanwege de aangescherpte maatregelen rondom corona heeft de heemkundekring het programma voor de fotopresentatie avond van maandag 22 november aangepast.

Na 20.00 uur is in de Cammeleur de horeca dicht. De avond start daarom met een inloop vanaf 19.15 uur. U kunt dan een kopje koffie gebruiken. De fotopresentatie door Ad Hessels wordt op een latere datum ingepland. Voor maandagavond 22 november heeft de Heemkundekring een gouden ouwe gepland namelijk de fotopresentatie door Ranko Hamelink ‘Gelukkig hebben we de foto’s nog’. Er zal geen pauze zijn tijdens de lezing.

Het verdwijnen van prachtige panden in de naoorlogse periode was mede de aanleiding voor het oprichten van de heemkundekring De Heerlyckheit Dongen. De vereniging stelt zich mede ten doel zich in te zetten voor behoud van ons steeds onder druk staande cultuurhistorisch erfgoed. Aan de hand van foto’s blikken we terug op wat er gedurende het bestaan van de vereniging onder de slopershamer verdween, maar ook waar bedreigd erfgoed behouden bleef, al dan niet met inspanning van heemkundigen.

Met betrekking tot corona gelden voor de lezing de volgende maatregelen in de Cammeleur:

  • Een mondkapje is verplicht in het gehele gebouw. Na controle CTB mag het mondkapje af.
  • CTB (CoronaToegangsBewijs) wordt gecontroleerd. (een papieren QR-code of uw code op uw telefoon)

Entree voor leden gratis, niet leden € 2,=.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen