Intocht Sinterklaas in Klein-Dongen-Vaart op 21 november

Foto:

Aanstaande zondag, 21 november, zal Sinterklaas, samen met zijn Pieten zijn intocht maken in Klein-Dongen-Vaart

De Sint en zijn Pieten vertrekken om 13.45 bij de Gaasjes, onder muzikale begeleiding van de Vrije Tijdrekkers. De route gaat via de Vaartweg, Meester Janssenweg, IJsvogelstraat, Patrijzenweg, Eksterstraat, Wildzangweg en via de Vaartweg naar het Jeugdcentrum.

Als de Sint in de IJsvogelstraat uitstapt, wilt u dan op uw plaats blijven staan. De Sint zal langs de kinderen gaan om ze te begroeten.

Om 14.30 uur zal Sinterklaas in het Jeugdcentrum door burgemeester Starmans worden ontvangen.

Daarna volgt een doorlopend programma door en met de Pieten. Hierin zullen de leden van de vrijdagavond-groep, peuters en kleuters iets aanbieden aan de Sint en worden alle kinderen uitgenodigd mee te doen met de spelletjes, opdrachten en nog veel meer!!

Graag aandacht voor het volgende:

1. In verband met de huidig geldende coronamaatregelen is het Jeugdcentrum voor personen van 18 jaar en ouder uitsluitend toegankelijk met een geldige geldig CTB (vaccinatiebewijs, herstelbewijs of negatieve testuitslag)

2. In het Jeugdcentrum kunt u alleen contant uw consumpties afrekenen. Pinnen is helaas niet mogelijk.

3. Alle aanwezigen van 18 jaar en ouder wordt gevraagd op een vaste plaats te gaan zitten.

4. Om de Sinterklaasintocht zo coronaveilig mogelijk te laten verlopen willen wij u vragen de aanwijzingen van de vrijwilligers op te volgen.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen