Deze toppers staan in 2024 in de ton

Foto: Marie-Louise Jolie

Op donderdag 25 januari, vrijdag 26 januari en zaterdag 27 januari 2024 staan de populaire sauwelavonden op het programma in de Cammeleur. Dit jaar wordt er in Dongen voor de 58e keer gesauweld. De acht deelnemende sauwelaars zijn inmiddels bekend.

Het deelnemersveld bestaat uit een flink aantal routiniers. Alle deelnemers hebben al eens in de ton gestaan tijdens een eerdere editie of in een andere plaats. Net als tijdens de vorige editie  zijn er drie sauwelavonden zodat er voldoende mogelijkheden zijn voor het Dongens publiek om het sauwelweekend te bezoeken.

Titelverdediger is Trea van Kuijk, de oppersauwelaar van 2023, die ook bij de komende editie een poging gaat wagen de lachers op haar hand te krijgen. Tom Mijnders staat voor  de negentiende achtereenvolgende keer in de ton. Ook kunnen de Dongense sauwelliefhebbers weer genieten van de ervaring van Rob Verkooijen en Erwin van Empel. Josine Severijns en Jelger Elzinga zijn voor de derde keer van de partij en Jan Kennekens is terug van een lange sauwelsabbatical. Liese Kimenai maakt haar debuut in de Dongense ton, maar deed in de regio al de nodige sauwelervaring op.

Een prachtig en veelbelovend deelnemersveld. Houd dongen.nieuws.nl in de gaten voor nieuws over de kaartverkoop.

 

 

 

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen