Bruikbare spullen gezocht voor Vlaamse Markt De Vaartse Kloekers

Foto:

Lang heeft carnavalsvereniging de Vaortse Kloekers in onzekerheid gezeten over het mogelijk doorgaan van de traditionele Vlaamse Markt. De duidelijkheid is er nog steeds niet. De Vlaamse Markt is ingepland voor 23 januari.

Om toch weer voldoende spullen te krijgen heeft de vereniging besloten om te starten met het inzamelen. Mogelijk heb je de coronaperiode gebruikt om (grondig) op te ruimen. Je stuit dan op spullen die je moeilijk weg kan doen. Je gunt deze spullen een nieuwe eigenaar. Omdat de vereniging nu pas start met het ophalen van spullen, komt het nog veel spullen te kort om een volwaardige markt te kunnen organiseren.

Komt u bij het opruimen van uw schuurtje en/of huis nog bruikbare spullen tegen, bel dan naar Ad Timmermans (tel: 0162-316942; Bel bij voorkeur door de weeks!). Leden van de carnavalsvereniging komen deze spullen dan gratis bij u ophalen. Geen grote meubels en geen witgoed. Iedereen die nog zulke spullen in de weg heeft staan kan contact opnemen. De carnavalsvereniging is hier blij mee. Bij voorbaat dank!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen