Oproep: Stichting Dongense Jeugdraad zoekt een nieuwe loods

Foto: Gertjan Stads/Pix4Profs

Afgelopen mei kreeg Stichting Dongense Jeugdraad onverwacht te horen dat zij (evenals vele andere verenigingen) met alle materialen binnen twee weken de vertrouwde ruimte in de Verenigingenhal moesten verlaten.

Met veel geluk bood Autobedrijf Lion van Loon de Stichting een snelle en tijdelijke oplossing. Zo konden zij met hulp van de vele vrijwilligers nog net voor de 60e Zomerspelen al hun materialen verhuizen. “Gelukkig, want zonder onze materialen wordt het organiseren van de Zomerspelen erg lastig. Maar wat nu?” zo vraagt de Stichting zich af.

“In juni zullen we de tijdelijke ruimte helaas weer moeten verlaten. We zijn dus dringend op zoek naar een nieuwe loods waar wij voor een langere tijd onze materialen mogen verzamelen en opknappen. Zonder een loods staat de stichting met al haar materialen op straat en kunnen onze evenementen niet plaatsvinden.”

“Ben jij of ken jij iemand met een loods of ruimte van 250 m2? Of heb je een ander idee om ons als stichting verder te helpen met het vinden van een geschikte loods? Stuur dan een mail naar [email protected]. Ook voor vragen kun je terecht via dit mailadres. Alle hulp is welkom!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen