Live Music: The Pubquiz

Foto:

In 2020 bracht het jeugdorkest van “Koninklijke Muziekvereniging Dongen” in samenwerking met een popcombo en Dongense zangeressen de geweldige familievoorstelling “Paco’s Muzikale wereldreis”. Dit was een show voor kinderen in de leeftijd van het basisonderwijs.

Na de Corona lockdown mocht het jeugdorkest weer gaan repeteren. De leden en de begeleiders van het orkest hebben de koppen bij elkaar gestoken en zijn een activiteit gaan organiseren voor iedereen boven de 12 jaar.

“We kennen allemaal de pubquiz, een quiz die je samen met vrienden in een lokaal café, of in de coronaperiode thuis, hebt gespeeld. Maar wat is er gaver om dit te combineren met een geweldig orkest, zangers en zangeressen die het antwoord op de vraag LIVE spelen. Dirigent Rolf Rombouts heeft met het jeugdorkest mooie muziekstukken uitgezocht voor jong en oud. Er wordt flink gerepeteerd om er een spetterende show van te maken. Op zaterdag 18 december zullen zij je, samen met drie presentatoren en een DJ, meenemen in een avondvullend programma. Je wordt getest op je kennis van muziek, televisie, film en nog veel meer!”

Vorm samen met familie en/of vrienden een team van maximaal 6 personen en ga de strijd aan. “LIVE MUSIC: THE PUBQUIZ” is niet alleen bestemd voor leden van de muziekvereniging. Iedereen boven de 12 jaar mag zich aanmelden. Kaartjes kosten € 5,- p.p. en zijn te koop via: www.decammeleur.nl. Na het betalen van de kaartjes geef je je groepsnaam, inclusief het aantal personen, door via: [email protected]

Mis “LIVE MUSIC: THE PUBQUIZ” niet! Het wordt een mooie, gezellige en muzikale avond.

In verband met het coronavisus volgen wij te allen tijde de maatregelen van het RIVM.

Reacties