Mini-Theek Wapperkids: voorlezen met gebaren

Foto:

Kom jij met je baby, peuter of kleuter naar Theek 5 om het voorlezen mee te beleven?! Wapperkids brengt boeken tot leven met een gebaar. Iedereen kan meedoen tijdens de Mini-Theek Wapperkids. De Mini-Theek vindt plaats op woensdag 24 november vanaf 10.30 uur bij Theek 5 Dongen

Maak de oren van de haas, rij mee in een auto of laat je handen springen als een kikker. Op deze manier wordt voorlezen een echte beleving! Wapperkids wisselt het voorlezen af met een liedje met gebaren en staat klaar om al uw vragen over het maken van een gebaar met uw horende kind te beantwoorden. Wist jij dat het heel leerzaam is en dat kinderen dit al vanaf 7 maanden oud mee kunnen doen?! Kom ook!

Over de Mini-Theek
Voor de allerjongste bezoekers van 0-2 jaar en hun ouders of begeleiders organiseert bibliotheek Theek 5 maandelijks de Mini-Theek. Taal en lezen kan op verschillende manier worden aangeboden, om dat te ervaren ben je van harte welkom. Bij de Mini-Theek ontdek je hoe je met spelletjes, liedjes en boekjes plezier beleeft met je kindje. Als bonus leert hij of zij ook nog eens heel veel nieuwe woorden kennen.

Aanmelden
Kom jij samen met je (klein)kind plezier hebben met boekjes? Meld je dan aan voor de Mini-Theek op 24 november vanaf 10.30 uur Theek 5 Dongen, Hoge ham 126. Kijk voor meer informatie over de activiteiten op www.theek5.nl/activiteiten.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen