Harigste maand ‘Movember’ is weer gestart!

Foto: Pixabay License/Pexels
Movember is al jaren een begrip en vestigt de aandacht op de gezondheid van de man met een focus op de bestrijding van prostaat- en teelbalkanker en op mentale problemen.

Movember
Er zullen weer heel wat ‘prikkerige’ kussen worden gegeven deze maand, want november is ‘Movember’. Movember is een samentrekking van ‘november’ en het Engelse en Franse woord ‘moustache’, dat snor betekent. Mannen die hun snor staan en kunnen ook gesponsord worden voor elke dag dat die snor wat verder groeit, waarmee geld bijeen wordt gebracht voor onderzoek en behandelingen. Sinds 2003 heeft Movember meer dan 1.250 gezondheidsprojecten voor mannen over de hele wereld gefinancierd, waarmee de status quo werd uitgedaagd, onderzoek opgeschud en mannen werden gemotiveerd om actie te ondernemen voor hun gezondheid.

Doe mee en laat je snor staan
Doe je mee? Dan mag je vanmorgen nog een keer scheren en begin je de maand met een glad geschoren gezicht. Laat je snor 30 dagen staan en verzorg ‘m goed. Laat je sponsoren en vergroot de bewustwording rond de gezondheid van de man. Meer Mo’s? Meer impact. Vraag de mensen om je heen om net als jij hun snor te laten staan. Je staat er dan niet alleen voor met je Mo en je zamelt bovendien meer geld in. Zo wint iedereen!

  • KLIK HIER voor meer informatie of om je direct op te geven
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen