‘Aan de deur geklopt’ is terug!

Foto:

Pop-up winkel vol gratis speelgoed op het Looiersplein

Na het succes van vorig jaar is ‘Aan de deur geklopt’ terug. Dit jaar kunnen inwoners van de gemeente Dongen op zaterdag 20 en 27 november voor gratis cadeautjes terecht in het oude Expert-pand aan het Looiersplein. Want elk kind verdient een leuk Sinterklaasfeest.

Niet iedereen is de gelegenheid om cadeautjes te kopen voor de feestdagen. Daarom startten Bea, Rob en Maud vorig jaar met het initiatief ‘Aan de deur geklopt’. In totaal verzorgden zij vorig jaar ruim 1000 cadeaus. Maud: “Samen met een grote groep topvrijwilligers hebben we voor veel mensen iets extra’s kunnen betekenen.

We gaven voor 296 kinderen nieuwe en goede tweedehands pakjes mee in de winkel, per kind drie cadeautjes. Daarnaast gaven we ook nog voor 50 kinderen pakjes af bij mensen aan de deur. Er is een pakket gemaakt voor een kleine kinderopvang in de regio en voor een kleuterklas van het AZC van Gilze-Rijen stelden we een mooie tas samen. Het speelgoed dat we vorig jaar niet weg konden geven is terecht gekomen bij Terres des Hommes. Zij strijden tegen kinderuitbating over de hele wereld. Nu zamelen we opnieuw speelgoed in en kunnen niet wachten om veel mensen blij te maken!”.

Jouw hulp is welkom!
Ken je mensen die we blij kunnen maken door cadeautjes aan de deur te bezorgen? Wil je iemand (anoniem) verrassen? Of heb je heel, schoon en compleet speelgoed thuis staan waar niet meer mee gespeeld wordt en wat je een tweede leven wilt geven? Wil je nieuw speelgoed kopen voor in de pop-up winkel of voor de pakketten aan de deur? Wil je een kleine donatie doen in de vorm van geld of inpakpapier? Alle hulp is welkom om ervoor te zorgen dat alle kinderen uit onze gemeente een leuk sinterklaasfeest kunnen vieren. Aan de deur geklopt is te bereiken via: [email protected] en te volgen via Instagram en Facebook.

Voel je welkom op 20 en 27 november tussen 10.00 uur en 17.00 uur in het oude Expert-pand op het Looiersplein!

Reacties