Inschrijven Grand Gala du Pee 2022

winnaars van het Grand Gala du Pee 2019: 't Aauw Loof
winnaars van het Grand Gala du Pee 2019: 't Aauw Loof
Foto: Ad Vonk

Ja je leest het goed….2022! Want deze keer niet in november, maar op 15 januari 2022.

Nu we weten dat het weer mag, geven we jullie graag genoeg tijd om jullie winnende nummer te schrijven voor een van de leukste pre-carnavalsactiviteiten in ons Peeënrijk: het Grand Gala du Pee!! Ons eigen Peeënrijkse Songfestival. We kunnen jullie alvast beloven dat het een sensationele, gezellige en sfeerrijke editie gaat worden op een nieuwe locatie. We verwelkomen jullie graag in de Viersprong op 15
januari 2022 om 20.00 uur.

Je kunt meedoen aan de wedstrijdklasse en strijden om de 1e plaats. Het enige dat je hoeft te doen is een een orginele tekst maken op orginele muziek en wie weet ga je niet alleen met die felbegeerde notenbalk naar huis, maar mag je je een jaar lang de titel dragen van Winnaar van de grootste Carnavalskraker van het Peeënrijk 2022.

Zie je de wedstrijdklasse of het schrijven van een nieuw nummer niet zo zitten? Niet getreurd, er is altijd nog ons Blèr du Pee, ook wel bekend als de leutklasse. Je verzint gewoon een carnavaleske tekst op een bestaande melodie, je trekt en leuke outfit aan en je komt shinen op ons podium! Wel is het van belang dat de carnavalsmelodie minimaal 11 jaar of ouder is.

En mocht je echt niet willen zingen? Kom dan gewoon gezellig kijken. Dit wil je gewoon niet missen. Zet 15 januari 2022 alvast in je agenda.
Zing je graag en heb je zin in een geweldige avond vol leut en muziek, meld je dan snel aan. Alleen, met zijn twee of met de hele vereniging. Het maakt niet uit! Twijfel niet meer, maar schrijf je in! Dit kan via het formulier op www.peeenstekers.nl. Wacht niet te lang, want de inschrijving sluit op 1 december 2021. Wij hebben superveel zin in deze speciale editie. We gaan er met zijn allen een geweldige avond van maken vol leut en gezelligheid. Tot dan!

Met muzikale groet, Commissie Songfestival

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen