6 november 2e editie Trailrun Seters Mooiste

Foto:

Op zaterdag 6 november vindt vanaf Camping ’t Haasje de 2e editie van Trailrun Seters Mooiste plaats. Deze trail is een prestatieloop zonder wedstrijdelement en gaat o.a. door de Duiventoren en de Hannebroeck. Je kunt kiezen uit twee afstanden: 10 en 21 km. Met deelname aan deze trail steun je CliniClowns.

Trailrun Seters Mooiste is erg afwisselend en grotendeels onverhard. Je komt langs mooie bospaden, beklimt heuvels en loopt door los zand. Een echte uitdaging dus. De herfst zal het bos mooi kleuren dus genoeg fotomomentjes.

Een trailrun is zelfvoorzienend en je moet dus onderweg zelf voor eten/ drinken zorgen. Bij de finish (en doorkomst 21 km) is een waterpost.

De start/ finishlocatie is bij Camping ’t Haasje aan de Vijf Eikenweg in Dorst. Hier is voldoende parkeergelegenheid en een fietsenstalling. Je bagage kan je afgeven bij de organisatie. Er is horeca aanwezig. De kinderen kunnen (tegen betaling) gebruik maken van de overdekte speeltuin Haasje Over.

Starttijden:
21 km om 11.15u
10 km om 11.20u

Aanmelden voor Trailrun Seters Mooiste kan via de website www.setersmooiste.nl of via www.inschrijven.nl . De deelnamekosten zijn € 17,50 per persoon. Met deelname steun je CliniClowns.

 

Reacties