MvH Media bij de 50 snelstgroeiende technologiebedrijven

Foto: MVH

Deloitte heeft vandaag de 50 nominaties van de Technology Fast 50 bekend gemaakt. Met deze nominatie is MvH Media verzekerd van een plek in de top 50.

Jaarlijks maakt Deloitte een overzicht van de snelstgroeiende technologiebedrijven van ons land. MvH Media wordt hiermee erkend voor hun uitzonderlijke snelle groeiprestatie. De Technology Fast 50 is een prestigieuze lijst in de technologiewereld. Bekende bedrijven als TomTom, Coolblue, Gaslicht.com en Picnic maakte eerder hun opwachting in deze lijst. De lijst wordt door Deloitte samengesteld op basis van groei in het afgelopen 4 jaar.

MvH Media is een full-service online marketingbureau en heeft momenteel ruim 45 medewerkers in dienst. Met klanten in de Benelux is het bedrijf een van de snelstgroeiende spelers op de markt van online marketing. Vanuit het kantoor in Dongen worden voor de klanten over heel de wereld innovatieve campagnes opgezet. Op basis van de verschillende expertises is MvH Media door zowel Google, als ook Microsoft, Amazon en Facebook gecertificeerd als specialistisch partner.

Over het behalen van de nominatie voor de Fast 50 ziet directeur en oprichter Mark van Hattum dan ook vooral een erkenning in het geleverde werk: ‘’Na 4x op rij een nominatie voor de FD Gazelle, zijn wij bijzonder verheugd met deze nominatie door Deloitte voor de Fast 50. Deze nominaties onderstrepen onze groei voor de buitenwereld en maakt mij ontzettend trots op de dagelijkse inspanningen van mijn collega’s om dit mogelijk te maken.’’

Na het succes van het bedrijf in de Fast 50, zal MvH Media op 11 november aanwezig zijn op het gala van Deloitte. De daadwerkelijke rangschikking van de top 50 bedrijven wordt tijdens dit gala bekend gemaakt.

Reacties

Cookieinstellingen