De gezelligste winkel van Dongen is terug…met koffiebar!

Foto:

Vanaf dit weekend is Dongense Dingen weer terug! En het wordt nu nog gezelliger, want je kunt er in de koffiebar ook nog eens genieten van een heerlijk Donges bakske koffie of thee…met iets lekkers erbij.

In een deel van het winkelpand op Hoge Ham 159, voorheen de Schoenenreus, is Dongense Dingen van start gegaan met een winkel vol leuke artikelen met een Dongens karakter, kleding, nostalgisch snoepgoed, kerst- en carnavalsartikelen, boeken en kaarten, cadeau-artikelen, kleine woonaccesoires, producten van Natuurlijk Verschure én…. een gezellige koffiebar. Samen met ‘t Pauwke Kledingverander- en reparatieatelier en Het Stoffenpalet, die in hetzelfde pand gevestigd zijn, gaat Dongense Dingen er voor zorgen dat het pand aan de Hoge Ham weer volop gaat bruisen.

Dongense Dingen koffiebar
Neem het er eens lekker van en geniet bij Dongense Dingen van een heerlijke kop koffie, thee, Espresso, Cappuccino, Latte Macchiato, of warme chocolademelk (met slagroom). Natuurlijk kun je bij de koffiebar van Dongense Dongen ook terecht voor een frisdrankje. En heb je zin in iets lekkers, dan neem je er gewoon een overheerlijk Dongenaartje (van Bakkerij de Koning) bij.

Openingsweekend
Kom eens een kijkje nemen tijdens het feestelijke openingsweekend. Je bent van harte welkom bij Dongense Dingen tijdens de extra koopzondag op 3 oktober van 11.00 uur – 17.00 uur!

Openingsactie
Tijdens ons openingsweekend krijg je bij Dongense Dingen bij aankoop vanaf € 20,00 een koelkastmagneet met de Skyline van Dongen (t.w.v. € 3,95) helemaal gratis (afbeelding)

Trots op Dongen
Het is goed toeven in Dongen en daar zijn de Dongenaren dan ook best een beetje trots op. Zo trots dat ze dat ook wel willen laten zien! Dongense Dingen heeft hiervoor een groot assortiment artikelen met een Dongens karakter. variërend van ‘t Donges Léesplangeske tot een gelaserde plattegrond van Dongen en van een Peeënrijks monumentenschildje tot een grote Skyline collectie met bidons, mokken, sleutelrekjes, wanddecoratie en meer. Er komen met regelmaat weer nieuwe artikelen bij, houd daarvoor onze Facebookpagina in de gaten.

Openingstijden Dongense Dingen
Maandag 13.00 uur – 18.00 uur
Dinsdag tot en met vrijdag 9.00 uur – 18.00 uur
Zaterdag 9.00 uur – 17.00 uur
Koopzondagen 11.00 uur – 17.00 uur (3 oktober, 28 november, 5 december, 12 december, 19 december)

 

Reacties