Uniek Cambreurboek nu beschikbaar bij Dongense Dingen

Foto:

Sinds kort staat er aan de Mgr. Schaepmanlaan een prachtig nieuw gebouw van het Cambreur College, op een plek waar voor heel veel Dongenaren dierbare herinneringen liggen aan hun eigen schoolperiode. Die bijzondere band van Dongen met het onderwijs én de historie zijn nu samen als tastbare herinnering vastgelegd in een prachtig, modern en rijk geïllustreerd  boek van 220 pagina’s met twee kanten: de nieuwbouw en het verleden.

Ontdek het moderne nieuwe schoolgebouw van het Cambreur College, het ontstaan vanaf grondwerk tot interieur, in beeld  gebracht door foto’s van Jan Stads. Als u het boek omdraait gaat u terug in de tijd met  110 pagina’s beelden uit het verleden en beelden van de sloop van het voormalige schoolgebouw. Ook dit gedeelte is rijkelijk geïllustreerd met vele foto’s van oud leerlingen, leraren en bewoners van de gemeente Dongen.

Dit prachtige boek van 220 pagina’s te bestellen via de website winkel.pix4profs.nl voor een speciale voorverkoopprijs van €19,95, maar voor diezelfde prijs nu ook verkrijgbaar bij de nieuwe winkel van ‘Dongense Dingen’ aan de Hoge Ham 159 (voorheen De Schoenenreus). Heeft u in de voorverkoop een boek besteld op de website winkel.pix4profs.nl dan kunt u deze nu dus ook afhalen bij Dongense Dingen. Na 15 oktober zijn de boeken (zolang de voorraad strekt) in deze winkel verkrijgbaar tegen de reguliere prijs van € 24,95. Dongense Dingen is dit weekend geopend van 9.00 tot 17.00 uur op zaterdag 2 oktober en tijdens de extra koopzondag op 3 oktober van 11.00 uur tot 17.00 uur.

Het boek wordt uitgegeven door Uitgeverij Pix4Profs

Foto’s: Pix4Profs/Jan Stads

Reacties