Ed’s Voordeelshop….altijd aanbiedingen!

Foto:

Op 1 oktober is het alweer een jaar geleden dat Ed’s Voordeelshop op het Europaplein 50 zijn deuren opende. In die relatief korte periode is de winkel razend populair geworden bij vele Dongenaren en klanten uit de regio. Het geheim? Bij Ed’s Voordeelshop vind je A-merken voor bijzonder scherpe prijzen.

Ed legt uit: “ons vaste assortiment bestaat uit frisdrank, levensmiddelen- zoals koek, snoep en chips-, schoonmaakmiddelen en persoonlijke verzorgingsmiddelen. Daarnaast hebben we regelmatig ook partijen met andere artikelen. Dat aanbod varieert dus er zijn bij ons eigenlijk altijd wel weer verrassende aanbiedingen te vinden”

In de oneven weken op vrijdag hebben ze bij Ed’s Voordeelshop 6 verse worstenbroodjes van de bakker voor 5 euro. Deze kunt u reserveren op de fb pagina

Veel klanten hebben bij Ed’s Voordeelshop de voordelen ontdekt van de frisdrank in blikjes. “Scherp geprijsd en in gebruik een stuk handiger dan grootformaat flessen, want daar gaat de ‘kracht’ al vrij snel van af en met een blikje heb je altijd vers en sprankelende frisdrank.”
Ed is blij met het succes van zijn winkel: “ik heb in een jaar tijd al een behoorlijke klantenkring opgebouwd. Men is altijd wel op zoek naar voordeeltjes. En natuurlijk wordt er ook stil gestaan bij ons 1 jarig jubileum. In het feestweekend van 1 oktober zijn er speciale aanbiedingen en acties. Daarvoor kun je het beste onze Facebookpagina goed in de gaten te houden. Ook voor 1 oktober zullen daar al speciale aanbiedingen op verschijnen dus zorg ervoor dat je onze pagina meteen gaat volgen.”

Wie lid wordt van de Facebookgroep van Ed’s Voordeelshop (link) krijgt dagelijks alle aanbiedingen te zien. “We krijgen meerdere malen per week nieuwe aanvoer dus het is interessant om altijd op de hoogte te kunnen zijn van de actuele aanbiedingen ”, aldus Ed.

Met Ed’s Voordeelshop wordt duidelijk een gat in de markt opgevuld in Dongen. “En we hopen de komende jaren natuurlijk nog vele nieuwe Dongenaren en klanten uit de regio te mogen ontvangen. Maar daar hebben we alle vertrouwen in, want wie wil er nu niet profiteren van zulke mooie aanbiedingen?”

Reacties