Voorverkoop uniek Cambreurboek gestart

Foto: Pix4Profs/Jan Stads

Sinds kort staat er aan de Mgr. Schaepmanlaan een prachtig nieuw gebouw van het Cambreur College, op een plek waar voor heel veel Dongenaren dierbare herinneringen liggen aan hun eigen schoolperiode. Die bijzondere band van Dongen met het onderwijs én de historie zijn nu samen als tastbare herinnering vastgelegd in een prachtig, modern en rijk geïllustreerd  boek van 220 pagina’s met twee kanten: de nieuwbouw en het verleden.

Ontdek het moderne nieuwe schoolgebouw van het Cambreur College, het ontstaan vanaf grondwerk tot interieur, in beeld  gebracht door foto’s van Jan Stads. Als u het boek omdraait gaat u terug in de tijd met  110 pagina’s beelden uit het verleden en beelden van de sloop van het voormalige schoolgebouw. Ook dit gedeelte is rijkelijk geïllustreerd met vele foto’s van oud leerlingen, leraren en bewoners van de gemeente Dongen.

Tot 21 oktober is dit prachtige boek van 220 pagina’s te bestellen via de website winkel.pix4profs.nl voor een speciale voorverkoopprijs van €19,95. Na die datum wordt de reguliere verkoopprijs € 24,95. De boeken die u bestelt in de voorverkoop zijn vanaf 15 oktober af te halen bij de nieuwe winkel van ‘Dongense Dingen’ aan de Hoge Ham 159 (voorheen De Schoenenreus). Na 21 oktober zijn de boeken (zolang de voorraad strekt) ook in deze winkel verkrijgbaar tegen de reguliere prijs van € 24,95.

Bestel HIER uw boek voor de voorverkoopprijs van €19,95

Het boek wordt uitgegeven door Uitgeverij Pix4Profs

Foto’s: Pix4Profs/Jan Stads

Reacties