Dongen verlangt naar winters festijn DongenIce

Foto: Sutedjo

De dagen worden korter en de coronamaatregelen steeds verder versoepeld. Dat maakt dat veel Dongenaren zich afvragen of ze komende winter weer mogen genieten van het traditionele schaats- en roetsjfestijn DongenIce.

Als het aan het bestuur ligt, is dit absoluut het geval, met inachtneming van de regels rondom COVID-19, die zij nauwlettend in de gaten houden. Enthousiaste sponsoren en vrijwilligers verklaren zich bereid het evenement te ondersteunen. Commissies zijn druk met de uitwerking van de programmering, waarbij de nadruk ligt op winterse kinderactiviteiten en gezellig samenzijn onder het genot van muziek in de sfeervolle winterhuiskamer. En er wordt hard gewerkt aan een nieuwe website.

Inschrijven curling competitie vanaf 25 september
Ook worden al de nodige voorbereidingen getroffen voor de befaamde Floris’Hand Curling Competitie. Teams kunnen zich vanaf 25 september in de namiddag inschrijven. Dus stel alvast je team van minimaal vier (zes is ideaal) leden samen en meld je binnenkort aan via www.dongenice.nl. Daar vind je ook meer informatie over de inschrijving en de spelregels. Gaan jij en je team dit jaar voor een podiumplek? Zorg dan dat je er snel bij bent, want de aanmeldingen gaan doorgaans enorm snel. Medio oktober wordt het competitieprogramma bekendgemaakt.

DongenIce ondersteunen?
De 15de editie van DongenIce staat gepland van 17 december 2021 tot en met 9 januari 2022 op het Wilhelminaplein in Dongen. Het schaats- en roetsjevenement kan alleen bestaan dankzij de inzet van vele vrijwilligers en bijdragen van gulle sponsoren. Wil je ook dat deze speciale editie een succes wordt en hieraan een bijdrage leveren als vrijwilliger of sponsor? Neem dan een kijkje op www.dongenice.nl en meld je aan! Ook kun je het evenement steunen door van 4 tot 24 oktober mee te doen met Rabo ClubSupport en je stem uit te brengen op DongenIce.

Foto’s: Sutedjo

Reacties