Guus Norden gastspreker bij HSP kring Dongen

Foto:

Dinsdag 14 september is de volgende bijeenkomst van HSP kring Dongen. Voor deze avond is Guus Norden, schrijver van het boek ‘Hooggevoelig in een andere tijd’ als gastspreker uitgenodigd.

De kring is een maandelijkse zelfregiegroep voor en door hooggevoeligen die is voortgekomen uit het HSP Café Dongen om zo samen te komen tot uitwisseling en leren van en met elkaar. Het is een groep waarvan de samenstelling per bijeenkomst anders kan zijn doordat iedereen gewoon kan aansluiten. Het onderliggende zelfregie-format van de bijeenkomsten biedt gelijkwaardigheid, rust en veiligheid om echt te kunnen delen en luisteren naar elkaar en samen te verdiepen. Je bent bij deelname overigens niet verplicht om iets te delen, je mag ook alleen luisteren.

Als je hooggevoelig bent, dan voel je meer aan van je omgeving dan iemand die niet hooggevoelig is. Je neemt waar met al je zintuigen en verwerkt deze informatie op een dieper niveau, dit is wetenschappelijk aangetoond. Met je intuïtie voel je vaak goed stemmingen en energie aan, tegelijkertijd kan dit je erg moe maken.

Op deze avond vertelt Guus over zijn leven en hoe hij dagelijks met zijn gevoeligheid omgaat. Over zijn kwetsbare kanten, zijn uitdagingen en vooral zijn talenten.

Iedereen die belangstelling heeft is dinsdag 14 september van harte welkom op de locatie van Eagle Shelter. Ben je geïnteresseerd, meld je dan aan via [email protected]. Ben er wel snel bij want er zijn vanwege de richtlijnen maar een beperkt aantal plaatsen.

De ontmoetingsplaats Eagle Shelter ligt aan het fietspad, dat de Sportlaan verbindt met de Hertog Janstraat (tussen de voetbalvelden van DVVC en Olympia). Er is op de Sportlaan volop parkeergelegenheid. Er zijn geen kosten aan verbonden (alleen consumpties zijn voor eigen rekening). Aanvangstijd is 19.15 uur. Je kunt vanaf 19.00 uur binnenlopen.

 

 

Reacties