Snel en gemakkelijk meer volgers op Instagram krijgen

Foto: Pixabay License/geralt

Ingezonden We laten je zien hoe je met een paar eenvoudige stappen meer volgers op Instagram krijgt!

Instagram wordt snel de nieuwe Facebook. Hoe meer volgers en likes iemand per foto op Instagram krijgt, hoe groter de zichtbaarheid van hun posts. Met zoveel mensen die elke seconde van elke dag foto’s plaatsen, kan het best moeilijk zijn om op te vallen. Er zijn nogal wat goede Instagram-hulpmiddelen die je kunnen helpen om meer volgers op Instagram te krijgen maar als je op zoek bent naar iets dat veel goedkoper is om je publiek te vergroten, dan zijn deze tips misschien iets voor jou.

Er zijn een paar basisdingen die je moet begrijpen over Instagram, voordat je probeert om een Instagram-rockster te worden. Als je eenmaal de basis onder de knie hebt, zullen de moeilijkere aspecten gemakkelijk te hanteren zijn.

1. Hashtags
Veel mensen weten niets over het plaatsen van foto’s op Instagram. Ze gaan ervan uit dat het gewoon een kwestie is van snel een foto te maken en deze te plaatsen, maar als je nog geen behoorlijk aantal volgers hebt, zal misschien niemand de foto bekijken. Instagram werkt net zoals Twitter als het gaat om het labelen van foto’s – hoewel er veel meer dan een limiet van 140 tekens zijn, zijn hashtags van vitaal belang. Door relevante hashtags toe te voegen, kunnen gebruikers zoeken naar specifieke soorten foto’s en daarbij de jouwe vinden. Aan de andere kant kan het gebruik van hashtags die niets met de afbeelding te maken hebben, mogelijke volgers afschrikken.

2. Vul je profiel in
Wanneer je je voor het eerst aanmeldt op Instagram, krijg je de mogelijkheid om een ​​korte biografie te schrijven. Deze tekst heeft een limiet van 150 tekens, en daar moet je gebruik van maken. Door dit in te vullen met een paar belangrijke details over wie je bent, vergroot je de kans dat iemand je gaat volgen; mensen zijn geïnteresseerd in andere mensen, niet in ééndimensionale gezichten.

3. Verbind Facebook met Instagram
Meer dan 20% van alle Instagram-gebruikers gebruikt ook Facebook, en nogal wat van hen posten afbeeldingen op Facebook via Instagram. Door de twee accounts te koppelen, kun je extra volgers krijgen van Facebook. Zonder ook maar iets te moeten doen, zullen 3% van je Facebook-vrienden je volgen; Als je echter zelf vraagt ​​dat mensen je volgen, kan je dat aantal verhogen.

Een andere manier om volgers van Facebook te krijgen, is door Instagram te vragen afbeeldingen op Facebook te plaatsen terwijl je ze uploadt naar de dienst. Dit kan je doen in de tweede fase van het proces, na het uploaden van afbeeldingen, met een enkele klik op een knop.

Talloze experimenten hebben aangetoond dat het liken van duizenden foto’s per dag een groot aantal Instagram-volgers zal opleveren. Dit kan echter erg vervelend zijn en je krijgt vaak een groot aantal bots als volgers – volgens sommige bronnen ongeveer 16,6%. Maar dit kan wel een van de meest effectieve manieren zijn om extra volgers te krijgen.
Reageren op foto’s is een veel effectievere manier om een ​​reactie te krijgen dan het gewoon leuk te vinden. Het maakt je memorabel en de ontvanger zal vlugger ook op jouw berichten reageren en je gaan volgen.

4. Doe je onderzoek
Blader door foto’s die lijken op wat jij wilt plaatsen en ontdek welke algemene tags ze hebben. Een voorbeeld van de Instagram-blog laat zien dat gebruikers die afbeeldingen van Volkswagen-busjes plaatsen, #vw bijna twee keer zo vaak als een tag gebruiken in plaats van de echte tag #volkswagen; Aangezien je niet beperkt bent in het gebruik van hashtags, kan je beide tags gebruiken.
Een goede vuistregel is hoe minder foto’s de hashtag toont, hoe minder populair deze is. Als het echter een consistente activiteit heeft, is het een goede manier om een bepaalde groep van mensen te vinden.

5. Vertel een verhaal.
Een van de meest populaire groepen om te volgen op Instagram is National Geographic, en als je goed oplet, plaatsen ze niet zomaar eender welke foto. Hoewel een afbeelding misschien 1000 woorden waard is, kan een beetje uitleg bij die afbeelding de lezers helpen om het veel gemakkelijker te begrijpen en ermee om te gaan. Er is geen limiet voor het aantal tekens voor Instagram-beschrijvingen, dus voel je vrij om het verhaal zo lang te maken als je wilt; zorg er wel voor dat de tekst ook relevant is.

6. Plaats afbeeldingen waar mensen zich mee verbonden voelen.
Zoals alle sociale netwerken, is Instagram een ​​manier voor mensen over de hele wereld om met elkaar in contact te komen. Het plaatsen van foto’s die menselijk zijn, zoals iemand van wie je houdt en waarmee je plezier hebt of een geliefd huisdier dat een gek gezicht trekt, zijn dingen waar iedereen zich mee kan identifizieren. Tegelijkertijd kan een verbluffende zonsopgang hetzelfde effect hebben als een hemel vol sterren. Wees echter niet bang om een ​​beetje emotie door te laten stromen in de foto; het maakt deel uit van ons bestaan, en mensen zullen dat vlugger volgen.

7. Post ze op het juiste moment.
Experts op het gebied van sociale media hebben al lang trends in activiteitenniveaus opgemerkt. Als je de meeste herkenning wilt voor de minste inspanning, moet je ervoor zorgen dat je jouw foto’s op het juiste moment plaatst. Op Instagram is dit meestal woensdag tussen 17.00 en 18.00 uur – hoewel er toch meer mensen op donderdag posten, lijken ze op woensdag meer actief te zijn in de avond dan op alle andere dag in de week. Je foto wordt maar een paar uur weergegeven voordat deze verdwijnt achter de nieuwe berichten, dus je moet het maximale uit die beperkte tijd halen.

8. Houd je aan een thema.
Veel van de beroemdste posters op Instagram hebben één thema waar hun berichten meestal over gaan. Als je zo’n thema voor jezelf kunt ontwikkelen, krijg je heel snel meer volgers. Voor sommige mensen betekent dit veel selfies posten. Voor anderen kan dit honderden afbeeldingen van schattige honden betekenen. Wat je ook kiest als je specialiteit, wijk er niet te ver van af, anders loop je het risico om volgers te verliezen.
Aan de andere kant kan het plaatsen van afbeeldingen over je dagelijkse leven en interesses je ook veel volgers opleveren. Hierdoor voel je je meer een echt persoon dan een bron van vermaak.

9. Hou je aan een schema.
Regelmatig posten levert je veel volgers op. Als je inactief wordt, zullen mensen denken dat je gestopt bent met het gebruik van Instagram en zullen ze je niet meer volgen; als ze echter weten dat ze eenmaal per week een nieuwe foto mogen verwachten, dan kun je rekenen op een gestage toename.

10. Gebruik filters
Door de juiste filters voor de juiste foto’s te gebruiken, verdien je volgers op de ouderwetse manier: maak je afbeeldingen leuk om te bekijken. Weten wat het juiste filter voor een afbeelding is, kost tijd en hangt grotendeels af van het soort emotie dat je met de foto probeert op te roepen. Instagram heeft echter al 20 filters in de app en er zijn er nog meer beschikbaar via verschillende bewerkingsprogramma’s. Wees niet bang om te experimenteren en ontdek wat voor jou werkt.
Instagram is een rijzende ster in de wereld van sociale media en krijgt steeds meer gebruikers tot dat het binnenkort kan concurreren met Facebook. Mis het niet. Door nu te leren werken met het systeem, kan je een superster worden op Instagram en meer likes en volgers verdienen dan je ooit

Reacties