Oproep: weet jij meer van deze foto’s van de LTS?

Foto:

Op dit moment wordt hard gewerkt aan een prachtig boek met veel beeldmateriaal over het verleden én het heden van het Voortgezet Onderwijs in Dongen. Na een eerdere oproep met de vraag om oude foto’s kwamen een groot aantal reacties binnen.

Uitgeverij Pix4Profs is druk bezig met het selecteren van de beelden en het samenstellen van dit bijzondere boekwerk. Met alle inzenders van beeldmateriaal wordt op korte termijn contact opgenomen om de aangeleverde beelden terug te brengen en eventueel wat meer achtergrondinformatie hierover te verkrijgen..

In het boek zijn beelden te zien van de bouw van het nieuwe Cambreur College, maar ook beelden uit vroeger jaren, toen er in Dongen nog meerdere locaties waren waar onderwijs werd gegeven. Denk bijvoorbeeld aan foto’s die gemaakt zijn bij de RK Lagere Technische School (LTS). Deze was in de jaren 60 en 70 van de vorige eeuw gevestigd aan de Rijensestraatweg aan de overkant van de draaibrug.

De foto’s die je hier ziet zijn daar gemaakt. We zouden er graag meer over weten. Wie kan ons meer vertellen over deze foto’s? Wat zien we? Wanneer zijn ze gemaakt? Wie zien we op deze foto’s (misschien herken je jezelf wel)?

Weet jij wellicht meer over deze foto’s die je hieronder ziet? Of heb je nog bijzondere herinneringen aan bepaalde momenten op deze school? Mail dan naar [email protected] of naar [email protected] Bellen kan ook naar 06-36323131 of 06-20612740

 

Reacties