Goed nieuws van Dongense Dingen!

Foto:

‘Dongense Dingen’ is inmiddels voor veel Dongenaren een bekende naam geworden.  De leuke artikelen in de webshop www.dongensedingen.nl zijn al in vele Dongense huizen (en huizen van Dongenaren elders)  terug te vinden. op hun dorp.

En er is goed nieuws te melden want Dongense Dingen gaat van 1 oktober tot eind december weer een Pop-Up Store openen in hartje Dongen. Maar je hoeft niet te wachten, want de webshop www.dongensedingen.nl is gewoon het hele jaar  open. U kunt er 24 uur per dag terecht voor al die leuke artikelen met een Dongens tintje. Het assortiment wordt nog steeds regelmatig uitgebreid met bijzondere producten die leuk zijn om weg te geven als cadeau, maar minstens zo leuk om zelf in je eigen huis terug te zien.

Bij Dongense Dingen kun je keizen uit een ruim assortiment artikelen die echt té leuk zijn! Wat dacht je bijvoorbeeld van een houten paneel met daarop een gelaserde afbeelding van de actuele plattegrond van Dongen? Compleet met de bijbehorende coördinaten.  Een prachtig artikel om een mooi plekje te geven in je huis. Maar er is veel meer: de Dongense Skyline collectie is al behoorlijk indrukwekkend: van T-shirts tot sleutelrekjes en van telefoonhoesjes tot bidons. ’t Donges Léesplangeske is inmiddels een klassieker geworden en ook verkrijgbaar als placemat. Bijzonder is ook de unieke jubileummok t.g.v. 100 jaar Koepelkerk, een eenmalige uitgave in beperkte oplage. Ook leuk: een theelepel met afbeedling van de Koepelkerk of het Wapen van Dongen.

De bekende Dongense frisdrank Exota is ook te bestellen bij www.dongensedingen.nl. Er is slechts een beperkte voorraad en de fabrikant heeft aangegeven dat het niet zeker is dat er nog een levering volgt. Wees er dus snel bij!!

Het volledige aanbod vind je op www.dongensedingen.nl. Voor alle bestellingen boven de 10 euro geldt bovendien dat ze gratis thuisbezorgd worden in Dongen, ‘ s Gravenmoer en Klein-Dongen-VaartNeem gauw een kijkje!

Reacties