Save-the-date: Dongense Bands Live op 23 oktober 2021

Foto: Pixabay License/stux

Vanwege corona is de vorige editie van de Dongense Bands Live niet doorgegaan. Gelukkig kunnen we nu weer uitkijken naar een nieuwe editie op zaterdag 23 oktober om 21.00 uur in De Cammeleur. Reserveer deze avond in je agenda of koop alvast je kaartje!

Dongense Bands Live
Een aantal Dongense muzikanten heeft (op initiatief van Foul Play’s zanger Rob Heijkant) bedacht, dat Dongen toe is aan een hernieuwde kennismaking met de rijke plaatselijke bandcultuur. Hiermee willen ze Dongense bands in staat stellen om zich van hun beste kant te laten zien aan het Dongense publiek. Nieuw Dongens talent hopen ze hiermee aan te sporen het podium op te gaan. Stichting DonckHuys is enthousiast over dit initiatief en stelt hiervoor de grote zaal van De Cammeleur samen met haar faciliteiten beschikbaar.

Eerste editie
Op 23 oktober staat dan eindelijke de lang verwachte 1ste editie op het programma. Om meteen goed voor de dag te komen, zijn er voor die avond drie zeer geroutineerde bands vastgelegd:

  • The Booze Band
  • Foul Play
  • Almost Cocker

Deze bands weten hoe het moet en staan garant voor een gevarieerd avondje genieten van onvervalste muziek door Dongens finest!
Ben je zelf actief als muzikant? Kom jij of één van je bandleden uit Dongen? Lijkt het je wel wat? Laat van je horen! Neem contact op via de facebookpagina van Dongense Bands Live.

Kaartverkoop
De kaarten zijn verkrijgbaar via de website van De Cammeleur (https://www.decammeleur.nl/agenda/dongense-bands-live) en bedragen € 7,50 per stuk.

Reacties