Iedere morgen om 7.00 uur gratis het nieuws uit Dongen in je mailbox

Foto: Pixabay License/Edar

Wil jij je dag ook iedere dag beginnen met het meest actuele nieuws uit Dongen, ’s Gravenmoer en Klein-Dongen-Vaart? Abonneer je gratis op onze nieuwsbrief en ontvang iedere dag om 7.00 uur de ‘digitale krant’ in je mailbox!

Gratis nieuwsbrief
Wist jij dat je Dongen Nieuws niet alleen kunt volgen op de site? We hebben ook een Facebookpagina met meer dan 8.000  volgers en een instagrampagina met meer dan 1.000 volgers. En wil je echt gemak, dan kies je voor onze dagelijkse e-mail nieuwsbrief! Je ontvangt dan iedere dag rond 7.00 uur een ‘digitale krant’ in je mailbox! KLIK HIER om je direct op te geven voor onze nieuwsbrief.

Ook interessant voor adverteerders
Door het grote aantal volgers zijn onze website en social media kanalen ook ideaal om lokaal te adverteren. In het eerste half jaar van 2021 telde onze website maar liefst gemiddeld 550.000 pageviews per maand! Natuurlijk denkt Dongen Nieuws graag mee om je reclame-euro optimaal te besteden. Mail voor meer informatie naar [email protected] of bel met Bart van Kerkhof op telefoonnummer 06 – 36 32 31 31

KLIK HIER om je direct op te geven voor onze nieuwsbrief

Reacties